Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prijave za Dopunsku izobrazbu održive uporabe pesticida u tijeku!

Poštivanje načela dobre poljoprivredne prakse

Zakonom o sredstvima za zaštitu bilja i Pravilnikom o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida stvara se okvir za održivu uporabu pesticida smanjenjem rizika i učinaka od uporabe pesticida na zdravlje ljudi i na okoliš te za poticanje integrirane zaštite bilja i primjenu alternativnih metoda ili postupaka poput nekemijskih alternativa pesticidima.

Dobra poljoprivredna praksa, integrirana zaštita bilja i ekološke proizvodnje radi očuvanja zdravlja ljudi, životinja i zaštite okoliša treba biti poštivana od strane korisnika. Potrebno je primjenjivati sredstva za zaštitu bilja sukladno rješenjem o registraciji ili rješenjem o dozvoli, te prema uputama na etiketi.

Svi korisnici, savjetnici i distributeri moraju imati primjerenu izobrazbu koja se sastoji od osnovne i dopunske izobrazbe za stjecanje i obnavljanje odgovarajućih znanja.

Vrijeme je za obnovu i dopunu znanja uz Učilište Studium

Učilište Studium organizira dopunsku izobrazbu za sve korisnike sredstava za zaštitu bilja kojima istječe 5 godina od završetka osnovne izobrazbe i izdavanja prve iskaznice!

Budući da su obveznici izobrazbe po svim modulima prema Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (NN 142/2012) morali završiti osnovni modul izobrazbe u trajanju od minimalno 15 školskih sati najkasnije do 26.11.2015. godine, približava se vrijeme za obnovu i dopunu znanja kroz dopunsku izobrazbu u trajanju od 5 školskih sati.

Lokacije i termini izobrazbe biti će prilagođeni sukladno interesu polaznika.

Kako bi rezervirali svoje mjesto i dobili dodatne informacije obratite se Učilištu Studium na: info@uciliste.net ili brojeve telefona: 031/201-193 i 095/744-7444.

Foto: depositphotos.com/nenadovicphoto