Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Honnig AS
  • 24.06.2018. 09:00

Norvežani obožavaju med iz Srbije!

Cilj je da se med što više izvozi direktno na rafove prodavnica, a ne kao rinfuz, koji pojedini veliki pakeri u Evropi mešaju sa kineskim i južnoameričkim medom.

Foto: SPOS
  • 1.742
  • 142
  • 0

Godinu dana bilo je dovoljno da norveški kupci zavole med iz Srbije! Naime, konzorcijum koji čine JDM Beograd, Sanum Per Fructus Kragujevac, Happy Honey Beograd (dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije) i Dragan Marković izvezao je kompaniji Honnig AS oko 250.000 tegli bagremovog, suncokretovog i lipovog meda. 

Potrebno što više direktnog izvoza

Srbija, kao zemlja porekla meda, postala je garancija kvaliteta. Naziv naše zemlje se na etiketama ovog bredna ističe velikim slovima. Nova slika o srpskom medu stvorena je ukusom, bojom, mirisom, pa i samim pakovanjem, piše SPOS. Cilj je da se ovaj proizvod što više izvozi direktno na rafove prodavnica, a ne kao rinfuz, koji pojedini veliki pakeri u Evropi mešaju sa kineskim i južnoameričkim medom. Tako se dobija finalni proizvod prosečnog kvaliteta i niske cene.

SPOS poziva svoje članove, koji su zainteresovani za saradnju u otkupu meda, da se jave Vladimiru Milanoviću iz Kragujevca na broj: 060 657 6501.

Podrška potrošnji meda iz Srbije

Potrošači u Norveškoj saznali su za kvalitet srpskog meda zahvaljujući i Ambasadi Kraljevine Norveške u Srbiji, koja je kroz nekoliko projekata podržala naše pčelare. Promocijom se bavi i Norveško društvo u Srbiji. Ono čestim akcijama poziva svoje članove, kao i naše zemljake u Norveškoj, da koriste srpski med, koji mogu da kupe u stotinama elitnih supermarketa Meny.


Tagovi

Med Norveška Meny Ambasada Kraljevine Norveške Norveško društvo u Srbiji Konzorcijum Honnig AS


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.