Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novinar(ka) si?
  • 01.09.2018. 08:30

Agroklub traži saradnike, novinare!

Po struci si novinar ili ti pisanje jednostavno leži? Odlično, jer tražimo pojačanja u veznom redu ekipe Agrokluba ;) Širimo mrežu dopisnika, spoljnih saradnika na teritoriji cele Srbije. Javi nam se i postani bitan deo najveće zajednice poljoprivrednika!

Foto: Vedran Stapić
  • 4.813
  • 238
  • 0

Informacioni sistem Agroklub na internetu unazad 10 godina svakodnevno izveštava agrarnu javnost o zbivanjima u sektoru poljoprivrede i dešavanjima u ruralnom prostoru. Od osnivanja do danas objavili smo više od 40 hiljada tekstova i više hiljada različitih foto galerija i video priloga. 

Upozoravali smo na probleme sela i vršili uticaj na agrarnu politiku. Bili smo na njivama, u voćnjacima i štalama, vinogradima i podrumima. Slušali, gledali i pisali o našim proizvođačima, ali i o svim izazovima današnje proizvodnje hrane. Posetili smo brojne sajmove, radili reportaže, intervjuisali stručnjake i tražili rešenja.

Zato smo danas najveći medij specijalizovan za poljoprivredu na internetu u tri države (SRB, RH i BiH) i svakoga dana nam poverenje daje više desetina hiljada posetilaca. Fudbalskim rečnikom - volimo da kažemo da svakoga dana napunimo jedan veliki stadion.

Naša ambicija je veća i želimo našim korisnicima da damo još više kvalitetnih informacija na osnovu kojih će oni sutra moći da donesu bolje odluke. Zato tražimo pojačanje! 

Želiš da pišeš za Agroklub? Javi nam se!

Po struci si novinar ili ti pisanje jednostavno leži? Interesuju te teme proizvodnje hrane i života na selu? Možda imaš i sklonosti ka fotografisanju i rado koristiš fotografije na društvenim mrežama?

Javi nam se i postani deo mreže spoljnih saradnika Agrokluba širom cele Srbije. Tako i ti možeš dati svoj doprinos razvoju našeg agrara. Možeš pomoći očuvanju ruralnog prostora i/ili tradicije svog kraja, ali i da dopuniš svoj kućni budžet s honorarom za svaki objavljeni tekst (koje obračunavamo jednom mesečno).

Ako si se prepozna(la)o u gornjim redovima, javi nam se na posao@agroklub.rs do 15.09.2018. sa više informacija o sebi. Želimo da znamo odakle si, koje teme te zanimaju i kakav stil pisanja gajiš. 

Čujemo se i klikamo.

P.S. Znaš nekoga kome ovo može biti zanimljivo? Prosledi!


Tagovi

Agroklub Novinar Konkurs Honorar Pisanje


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.