Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Amazone kupio Vogel&Noot
  • 22.09.2016. 13:28

Amazone preuzeo proizvodnju plugova Vogel&Noot

Kao rezultat nadmetanja kompanija Amazone preuzima proizvodnju plugova kao i sva druga prava u vezi sa plugovima Vogel&Noot.

  • 2.934
  • 136
  • 0

Nemačka kompanija Amazone, proizvođač priključnih poljoprivrednih mašina kupila je fabriku za proizvodnju plugova Vogel&Noot u Mošonmađarovaru u Mađarskoj. U nadmetanju za kupovinu, održanom 19. septembra 2016. ukupno tri investitora je preuzelo i postalo vlasnik tri velika dela proizvodnje kompanije Vogel&Noot. Kao rezultat nadmetanja, kompanija Amazone preuzima proizvodnju plugova kao i sva druga prava u vezi sa plugovima Vogel&Noot.
Kao što je već poznato matična kompanija Vogel&Noot Landmaschinen GmbH & Co KG čije je sedište u Vartbergu u Austriji morala je početkom avgusta 2016. da podnese zahtev za stečaj. Posle podnošenja zahteva za stečaj i utvrđenoj insolvetnosti, filijalu u Mošonmađarovaru kompletno preuzima Amazone.

Amazone upotpunjuje proizvodni program

Kompanija Amazone će upotpunosti preuzeti proizvodnju kompletnog ranga plugova Vogel&Noot i tako upotpuniti ponudu svojih proizvoda. Rezervne delove za postojeće plugove Vogel&Noot takođe će obezbediti Amazone. Ovom kupovinom, Amazone grupa će osim pet postojećih lokacija na kojima se odvija proizvodnja u Nemačkoj, Francuskoj i Rusiji sada dodati i lokaciju na jugoistoku Evrope. Mošonmađarovar nalazi se na jugozapadu Mađarske u blizini austrijsko-mađarske granice.

Autor i foto: MAS


Tagovi

Amazone Plugovi Vogel&Noot Landmaschinen GmbH & Co KG Priključna mehanizacija Mađarska Mošonmađorvar Vartberg Austrija


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.