Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodela nagrada
  • 23.09.2021. 17:30

Belarus traktor "otišao" u Inđiju, ostali dobitnici iz Vojvodine i Južne Srbije

Anegdota sa proglašenja dobitnika je ta, što je Filipović nakon što su ga pozvali da mu saopšte srećne vesti, odbio poziv uz poruku "Nazvaću vas!".

Foto: Julijana Kuzmić
  • 3.263
  • 323
  • 0

Ovog 88. izdanja Novosadskog sajma poljoprivrede posetioce srećne ruke očekivala su čak četiri poklona - traktor "Belarus 82.1", pneumatska sejalica SAKALAK D, prikolica PALAZOGLU i traktorska kosilica "John Deere x350r". 

Tradicionalno, nakon okončanja vremena za ubacivanja ulaznica sa kuponom u kutiju, izabrana deca iz publike izvlačila su iz gomile one dobitne.

Dobitnica pneumatske sejalice je Milica Šijaković iz Bačkog Novog Sela, traktorsku kosilicu osvojio je Toplica Stanojević iz sela Rutevac kod Aleksinca, traktorska prikolica otišla je u ruke Jonela Kerčobana iz Nikolinaca kod Alibunara, a željeni Belarus traktor Dejanu Filipoviću iz Inđije.

I ove godine najmlađi su "izvukli" dobitnike

Anegdota sa proglašenja dobitnika je ta, što je Filipović nakon što su ga pozvali da mu saopšte srećne vesti, odbio poziv uz poruku "Nazvaću vas!".

Belarus traktor, firme Agropanonka, ima 81 konjsku snagu, tip motora je D-243, četvorocilindričan je sa zapreminom motora od 4,750 cm3. Menjač je sa reduktorom, podizna moć 3.500 tona, zapremina rezervoara 130 litara.

MBV je firma koja prvi put daruje na Poljoprivrednom sajmu i to dva poklona - prikolicu Parazoglu, koja je kapaciteta 10 tona i pneumatsku diskosnu sejalicu Sakalak D, dizajniranu za bilo koji tip operacije, bilo da je u pitanju direktna setva ili pripremljena parcela. 

Traktorsku kosilicu John Deere daruje kompanije KITE DOO.


Foto prilog


Tagovi

Međunarodni poljoprivredni sajam Diskosna sejalica Traktorka prikolica Traktorska kosilica Belarus traktor Dejan Filipović


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]