Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodela nagrada
  • 26.05.2022. 17:45

Belarus traktor "vozi se" do Futoga - proglašeni dobitnici nagrada na Sajmu

Kako se urednički tim našalio dosetkom - dobitnik će do kuće traktorom da se odveze, ne mora ni gorivo da sipa.

Foto: Đorđe Lalić
  • 3.567
  • 449
  • 0

Željno iščekivano izvlačenje nagrada na 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, dobilo je svoj epilog i još više željeni pokloni konačno su dobili svoje vlasnike. Na ovom Sajmu, Agropanonka poklonila je traktor Belarus 82.1 i rasipač HMS, dok je prskalicu Badili od 600 litara i prikolicu Palazoglu nosivosti 10 tona darovala firma MBV, a KITE DOO traktor John Deere 5045D.

Do poslednjeg momenta, dok "peče zvezda" posetioci su ubacivali popunjene ulaznice u dostupne kutije, a tradicionalno, nakon okončanja vremena, izabrana deca iz publike izvlačila su iz gomile one dobitne.

Tako je Tibor Kekezović iz Sombora dobio prskalicu Badili od 600 litara, a rasipač HMS dobila je Sabina Ulji iz Novog Sada. Srećni dobitnik John Deere traktora 5045D dobio je Milenko Jovičin iz Ravnog Sela kod Vrbasa, a Korneliu Idvorjan iz Glogonja kod Pančeva dobitnik je prikolice Palazoglu.

Srećni dobitnik Belarus traktora (foto: J. Kuzmić)

Na kraju, glavni poklon Sajma u Novom Sadu traktor Belarus 82.1 čekao je svog počastvovanog vlasnika - a izvučen je novosadski komšija iz Futoga Mirko Vasiljević. Kako se urednički tim našalio dosetkom - dobitnik će do kuće traktorom da se odveze, ne mora ni gorivo da sipa.

Kako napominju organizatori ovog Sajma, izvlačenje nagrada ovim nije završeno, već će sutra srećni dobitnici biti nagrađeni sa pet godišnjih ulaznica


Foto prilog


Tagovi

Nagrade Belarus traktor Prskalica Rasipač Prikolica Mirko Vasiljević John Deere traktor


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)