Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novinar godine 2017
  • 18.12.2017. 18:12

Biljana Nenković - novinar Agrokluba za 2017.

Biljana Nenković iz Kragujevca najbolji je agrarni novinar 2017. godine prema izboru Agrokluba.

Foto: Verica Matić
  • 760
  • 37
  • 0

U sklopu gotovo tradicionalnog, trećeg izbora za novinara godine, informacioni sistem Agroklub, proglasio je Biljanu Nenković iz Kragujevca najboljim saradnikom 2017. godine za Srbiju. Biljana dolazi iz Šumadije, novinarstvom se bavi više od 20 godina, a deo je Agrokluba poslednje dve godine. Da su one bile više nego plodne, govori podatak da je objavila više od 160 različitih tema i kroz njih prenela iskustva poljoprivrednika svog okruženja.

Njene su priče imale odjeka i u drugim medijima, pa smo zajedno ostvarili misiju - aktuelno, zanimljivo i korisno onima kojima svakodnevno služimo - proizvođačima hrane.

Afirmativan i pozitivan stav

Njen moto "Koliko možeš, toliko se usuđuj, i malo više od toga" je protkan i kroz njene teme, koje su afirmativne i pune pozitivne energije. Iz srca Šumadije, Kragujevca, u domove ljudi širom Srbije, pa i šire, donela je novine iz poljoprivrede, korisne savete, izveštaje sa događaja, ali i tople priče o onima koji se trude i čiji se trud isplati. I uvek prepoznala interes čitalaca.

Biljana je treći laureat Agrokluba

"Biljana je uvek raspoložena za saradnju i nove zadatke, koje obavlja besprekorno. Pozitivan odnos prema poslu i visoka profesionalnost samo su dodatni razlozi da budemo sigurni u svoju odluku izbora novinara godine i da se radujemo daljoj saradnji", rekla je koordinator projekta Verica Matić.

Uručene nagrade

Prilikom svečane dodele u prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu, u prisustvu kolega, Biljani je uručeno priznanje za ostvarene rezultate i poseban doprinos u 2017-toj godini. Ova nagrada dodeljuje se na osnovu odluke uredništva, prema ostvarenim rezultatima, jednom godišnje.

Dosadašnji laureati Agrokluba iz prethodnih godina su Đorđe Simović (2015, Novi Sad) i Jasna Bajšanski (2016, Zrenjanin).

Ovom prilikom dodeljena su i posebna priznanja za doprinos u realizaciji projekta "Srpski aduti i Zajednička poljoprivredna politika" Đorđu Simoviću i Marinku Tici.

Foto: Verica Matić


Foto prilog


Tagovi

Verica Matić Biljana Nenković Đorđe Simović Jasna Bajšanski Marinko Tica Nagrada Priznanje Agroklub Srpski aduti


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.