Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najkomentar
  • 09.10.2019. 07:30

Biramo najbolji komentar! Podeli svoje mišljenje i osvoji poklon

Ovog meseca biramo najbolje komentare na Agroklubu. Podeli svoje mišljenje ispod bilo kojeg sadržaja na portalu (članci, foto i video prilozi ili na KLUBu) i osvoji majicu. Kako? Evo detalja.

Foto: Depositphoto/sergeypykhonin
  • 330
  • 19
  • 1

Reci šta misliš i bez stranačke stege, s ili bez blagog osmeha, nama je svejedno ;)

Komentariši sadržaje na Agroklubu, a mi ćemo potom odabrati one najbolje, po mišljenju naših urednika. Prihvati izazov, jer i ti možeš poneti titulu najkomentatora! ;)

Uloguj se i podeli svoje misli s drugim poljoprivrednicima na KLUBu, člancima portala, foto ili video prilozima ... bilo gde na AK, gde postoji mogućnost komentarisanja.

Slažeš se s navedenim ili ipak ne ... napiši, obrazloži, iskaži svoje mišljenje! Imaš zanimljivo i/ili vredno vlastito iskustvo, savet koji nekome može biti od pomoći? Napiši ga i klikni na 'Komentariši'.

Jer dijalog pomaže u boljem razumevanju okoline, a internet brzoj razmeni znanja i ideja. 

'Ko pita ne skita!

Kako učestvovati?

Izbor traje nedelju dana od 09.10. do 16.10.2019..

Uslov je da si u trenutku komentarisanja prijavljen sa svojim Agroklub korisničkim računom koji je pri tom uredno ispunjen. Samo korisnici s popunjenim profilom mogu učestvovati u izvlačenju. Zašto? Na adresu stanovanja šaljemo poklon (Nakon prijave u gornjem desnom uglu [Korisničko ime] > [Profil] > [Uredi]). 

Klikći, lajkuj, komentariši i čekaj izvlačenje koje će biti 17.10.2019. Rezultati će biti objavljeni na KLUBu.

Svi koji su ispunili uslove igre i čije je komentare stručni žiri Agrokluba ocenio pozitivnim, ulaze u bubanj za izvlačenje dobitnika. Uz malo sreće, baš ti možeš biti jedan od 10 dobitnika!

A poklon? On je najbolja, najzelenija, najnemogućazakupiti Agroklub majica x10 :)

Dakle:

  • uloguj se i komentariši na AK 
  • Osiguraj da tvoj AK profil sadrži puno ime i prezime, kao i adresu stanovanja

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkovanje, objavljivanje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći ;)

Srećno svima!

PS. Insistiramo da napisano bude u granicama pristojnosti. Sve komentare koji nisu u skladu s uslovima korišćenja Agrokluba brišemo, a njihove autore suspendujemo. Podstičemo otvorenu komunikaciju i razmenu ideja, a osuđujemo vređanje i netoleranciju različitosti. Po bilo kojoj osnovi.


Tagovi

Pokloni Agroklub Majica Komentar


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.