Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tržište mehanizacije
  • 02.11.2016. 11:00

CNH preuzima danski Kongskilde

Ugovor obuhvata preuzimanje razvoja, proizvodnje i prodaju poljoprivrdne tehnike u segmentima obrade zemljišta, setve i zelene linije koje se proizvode pod brendovima Kongskilde, Överum i JF.

  • 233
  • 27
  • 0

CNH Industrial objavio je krajem oktobra ugovor o kupovini poslova, proizvodnje poljoprivrednih mašina zelene linije i obrade zemljišta Kongskilde Industrual, dela danske grupacije Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A).

Ugovor obuhvata preuzimanje razvoja, proizvodnje i prodaju poljoprivrdne tehnike u segmentima obrade zemljišta, setve i zelene linije koje se proizvode pod brendovima Kongskilde, Överum i JF.

New Holland će proširiti portfolio proizvoda

Ugovor podrazumeva i prenos imovine koja se odnosi na proizvodnju Kongskilde Industrual koji ima dve fabrike u Evropi, jednu u Poljskoj i jednu u Švedskoj. Kao rezultat sporazuma postignutog s DLG A.m.b.A., CNH Industrial globalni brend poljopirvrednih mašina New Holland znatno će proširiti portfolio proizvodima koji je znatno ojačati ponudu mašina za obradu zemljišta, setvu, zelenu liniju i pripremu stočne hrane. New Holland je jedan od svetskih lidera u segmentu mašina za manipulaciju slamom. Vraćajući se u 1940. kada je pod brendom New Holland napravljen prva automatska samovezujuća presa ovaj proizvođać je napravio veliki pomak u razvoju i proizvodnji poljoprivrednih mašina, posebno u segmentu žetvene tehnike.

"Mi smo veoma ponosni što ćemo ćemo brendove Kongskilde, Överum i JF pripojiti CNH Industrial Group. Namera nam je da nadogradimo nasleđeno i i značajno povećamo uspeh na tržištu nađe svetske distributivne mreže," rekao je Ričard Tobin, CEO CNH Industrial.

Kroz postignuti sporazum New Holland će svojim klijentima širom sveta će priemnom daljih inovativnim i sveobuhvatnim rešenjima ponudi opremu neophodnu u savremenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Izvor i foto: cnhindustrial.com


Tagovi

CNH New Holland Kongskilde Överum


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!