Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Časopis AgroFin
  • 29.05.2017. 18:00

Do para u agraru uz - AgroFin

Na kioscima, u marketima i kod prodavaca novina širom Srbije, pojavio se novi časopis namenjen pre svega poljoprivrednicima - "AgroFin".

  • 1.272
  • 64
  • 0

Na kioscima, u marketima i kod prodavaca novina širom Srbije, pojavio se novi časopis namenjen pre svega poljoprivrednicima - "AgroFin". Posvećen je najvažnijem pitanju u agraru - finansijama, i po tome je jedinstven među domaćim časopisima.

U njemu se, uz informacije o svim izvorima finansiranja poljoprivredne proizvodnje, aktuelne konkurse koje nude republičke, pokrajinske i lokalne vlasti, mogu naći i pravilnici i ostale korisne informacije vezane za finansije.

Tu su i iskustva poljoprivrednika, mišljenja stručnjaka, aktuelne vesti iz oblasti agrara, ponuda bankarskih kredita, popusti uvoznika mehanizacije, a takođe i primeri uspešnih investicija, projekata.

U prvom broju, tako, uz specijal o 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, mogu da se pročitaju iskustva ratara i vinogradara sa subvencijama, priča o investiciji u postrojenje za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora. Tu su i priče o IPARD fondovima, o inovacijama u agraru, o osiguranju.

Sve to, dobija se, za samo 99 dinara.

U sledećem, drugom broju, koji bi na kioscima trebalo da se pojavi 9. juna, kako se očekuje, trebalo bi da se pojave informacije o subvencionisanim kreditima Ministarstva poljoprivrede, koje nude banke u Srbiji, za nabavku mehanizacije.

Tu bi, takođe, trebalo da se nađe i svojevrsni vodič, sa najboljim i najkvalitetnijim traktorima koje nude domaći uvoznici, kako bi se, na taj način, poljoprivrednici što lakše opredelili prilikom kupovine, a takođe i ceo niz drugih, interesantnih tema, vezanih za agrar i finansije.

"Čitajte AgroFin i investirajte pametno", poručuje čitaocima redakcija ovog jedinstvenog informatora o finansiranju agrara.


Tagovi

AgroFin Časopis Agrar IPARD Poljoprivreda Subvencije Finansiranje


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.