Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodela nagrada
  • 26.05.2023. 13:40

Dobitnik Belarusa: Konačno, traktor po mojoj meri!

Prethodnih 10 godina Nikola Stevanović iz sela Tvrdići kod Požege je posetilac Sajma, mlad ali poljoprivrednik sa iskustvom. "Konačno sam dobio traktor po svojoj meri", rekao je Stevanović koji po proceni autorke ima skoro dva metra visine.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 3.656
  • 870
  • 0

Danas (26.5.) su zvanično dodeljene nagrade srećnim dobitnicima i posetiocima 90. Sajma poljoprivrede. Kako su napomenuli organizatori, osvojene mašine dobili su "po najnižoj mogućoj ceni - ulaznice" i drago im je što su svi izabrani i poljoprivrednici, te će dobijeni pokloni naći namenu.

Dok je sejalicu Ozduman dobio Todor Marković iz Novog Sada, novi ponosni vlasnik Badilli od 600 litara, firme "MBV" je Radoslav Kovač iz Bečeja.

Kovač i Marković sa predstavcnikom "MBV" firme (s desna na levo)

"Prvi put u životu nešto da dobijemo, pa smo bili iznenađeni", rekao je iskreno Kovač koji će ovu priključnu mašinu da koristi za manje njive.

Vlasnik John Deere traktora Miroslav Tojić  je iz Noćaja kod Sremske Mitrovice i prevashodno se bavi ratarstvom. Već u svom arsenalu mašina ima John Deere kombajn, tako da će mu i ovaj poklon svakako značiti u unapređenju dalje proizvodnje.

"Mnogo će nam olakšati posao na njivi i ugođaj", rekao je Tojić dok je na nagovor novinara seo u traktor i zaključio da je "udoban".

Vasa Ćurčić iz Bavaništa je redovan posetilac Poljoprivrednog Sajma u Novom Sadu i učesnik nagradne igre, a ove godine se usrećio sa Agropanonkinim rasipačem đubriva.

Vasa Ćurčić je dobio rasipač

"Bavim se isključivo ratarstvom, tako da se ovaj rasipač značiti", rekao je Ćurčić.

Prethodnih 10 godina Nikola Stevanović iz sela Tvrdići kod Požege je posetilac Sajma, mlad ali poljoprivrednik sa iskustvom.

"Konačno sam dobio traktor po svojoj meri", rekao je Stevanović koji po proceni autorke ima skoro dva metra visine


Foto prilog


Tagovi

Dodela nagrada Nikoal Stevanović Miroslav Tojić Vasa Ćurčić Todor Marković Radoslav Kovač Belarus traktor


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner