Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupovina polovnih mašina
  • 05.08.2022. 12:00

E-FARM.COM: Budućnost kupovine polovnih mašina odavno je počela

Nemačka platforma E-FARM.COM za onlajn trgovinu od 2015. godine, olakšava kupoprodaju polovne poljoprivredne mehanizacije. Novost je da su hiljade poljomašina ovog internet servisa odnedavno dostupni i kod nas.

Foto: E-FARM.COM
  • 2.605
  • 300
  • 0

Oni povezuju prodavce mehanizacije sa poljoprivrednicima kroz jedinstvenu onlajn trgovinu E-FARM.COM, a koja je odnedavno dostupna i na našem tržištu.  

Njihova ponuda obuhvata hiljade traktora, kombajna, balirki i brojne druge opreme više od 800 različitih dilera, partnera ove mreže. Tako omogućuju poljoprivrednicima priliku povoljnije kupovine uz niz usluga koje tradicionalni prodavci ne nude. Počeli su sa radom još 2015. godine iz Nemačke, danas deluju i u Srbiji. 

Ako ste pronašli odgovarajuću mašinu na ovoj mreži, a niste sigurni kako kontaktirati prodavca, možete stupiti u kontakt s timom za podršku ove trgovine i dobiti informacije na našem jeziku.

Izbor mašina sa više od 800 partnerskih distributera 

Modela je mnogo, a ovaj internet alat pruža različite mogućnosti pretrage i filtriranja sadržaja. 

Bezbednost kroz inovacije

"Garantujemo sigurnost i pouzdanost u zahtevnim vremenima", kaže konsultant za prodaju zadužen za tržišta Balkanskog regiona Nemanja Arsić iz E-FARM.COM i dodao da i je to glavni prioritet.

"Sa našom neutralnom inspekcijom mašina pre kupovine, od strane našeg partnera DEKRA, možemo osigurati da nema neprijatnih iznenađenja nakon što se kupovina završi", kaže konsultant za prodaju.

Nakon završetka detaljnog pregleda i probne vožnje, kupac dobija izveštaj o inspekciji na više stranica sa mnogo detalja, fotografija i video zapisa. To omogućava bezbednu kupovinu mašine iz inostranstva.

Spremni da isprobate E-FARM.COM? Na https://e-farm.com/ garantovano ćete pronaći kvalitetne mašine koje odgovaraju vašim potrebama - po najboljoj ceni.

Navodi da je posebno za vreme Covid-a, još jedna prednost njihove inspekcije postala očigledna.

"Mnogi moji kupci su jednostavno bili srećni što su mogli da zadovolje svoje potrebe za mašinama uprkos ograničenjima, bez potrebe da napuste svoje imanje."

Laka pretraga željenih modela 

Platforma takođe garantuje sigurnost plaćanja.

"Shvatamo da niko ne voli da prenosi velike sume novca nepoznatim dilerima mašina u inostranstvu. Tako, E-FARM.COM stupa kao ugovorni partner i tako snosi sve rizike kupovine", kaže Arsić.

Transport postaje jednostavan i lak

Dodatna pogodnost za kupce jeste i transport kupljene mehanizacije širom Evrope, po atraktivnim cenama, kaže naš sagovornik i naglašava da su uprkos ograničenom kretanju i dužim vremenima dostave tokom poslednje dve godine, posebno u pograničnom prometu, sve mašine kupljene preko E-FARM.COM stigle do svog kupca u uobičajenim rokovima isporuke bez ikakvih problema.

"Posebno u izazovima sadašnjeg vremena, pokazalo se da svojim pristupom idemo putem otpornim na krize. Budućnost kupovine polovne mehanizacije odavno je počela. Drago mi je što vidim da naše usluge pomažu poljoprivrednicima da izbegnu zastoje", naglašava Nemanja Arsić.

Mašine stižu bezbedno na datu adresu

Za više dodatnih informacija, obratite se na dole navedene kontakte.


Foto prilog


Tagovi

E-FARM.COM Nemanja Arsić Polovna mehanizacija Kupovina Pregled mašine Transport mehanizacije Onlajn trgovina


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

E-FARM

Kleine Reichenstrasse 1, 20457 Hamburg, Njemačka
tel: +381 63 1032440, e-mail: nemanja.arsic@e-farm.com web: https://e-farm.com/sr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)