Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 15.09.2020. 13:00

IPARD informativna radionica za investicije u ruralni turizam - 25. septembra

Zainteresovana pravna lica koja se bave uslugama izrade projekata mogu da se prijave za onlajn informativnu radionicu Ministarstva poljoprivrede za IPARD Meru 7 do 23. septembra.

Foto: JumpStory
  • 90
  • 3
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva zainteresovana privredna društva i preduzetnike koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, izradom projekata i tehničke dokumentacije, izradom studija izvodljivosti i drugih studija, da prisustvuju onlajn informativnoj radionici za IPARD Meru 7: Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja.

Predmet ovog Javnog poziva su investicije i prihvatljivi troškovi u ruralni turizam, a podsticaji utvrđuju se u procentualnom iznosu do 65 odsto vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenom za iznos poreza na dodatu vrednost. Korisnik IPARD podsticaja može da ostvari pravo na IPARD podsticaje u iznosu od najmanje 5.000 evra, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.

Produžen rok: Zahtevi za IPARD Meru 7 do 31. oktobra

Kako smo ranije pisali, usled trenutne epidemiološke situacije i velikog interesovanja korisnika, rok za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja produžen je do 31. oktobra 2020. godine.

Radionica Ministarstva poljoprivrede biće održana u petak, 25. septembra u periodu od 11:00 - 13:00 časova. 

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti najkasnije do 23. septembra godine putem prijavnog formulara koji možete popuniti ovde.


Tagovi

Onlajn radionica IPARD Mera 7 Ministarstvo poljoprivrede Ruralni turizam


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta