Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZPP i srpski aduti
  • 29.12.2017. 17:00

Ispuni anketu i osvoji Agroklub majicu!

Želimo da čujemo i vaše mišljenje! Ispunite anketu i ispod teksta u komentaru napišite koji je to proizvod koji ima najveći izvozni potencijal Srbije za tržište Evropske unije?

Foto: Agroklub
  • 5.782
  • 460
  • 0

Agroklub je u proteklih šest meseci uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije radio na projektu ZPP i Srpski aduti, (R)evolucija poljoprivrede.

Serijom tekstova smo pokazali smernice i istakli one privrednike i proizvode iz različitih delova Srbije koji imaju konkurentan proizvod i veliki tržišni potencijal.

Želiš Agroklub majicu - ispuni anketu i ostavi komentar

Želimo da čujemo i vaše mišljenje! Ispunite anketu i ispod teksta u komentaru napišite koji je to proizvod koji ima najveći izvozni potencijal Srbije za tržište Evropske unije? Najzanimljiviji komentar će osvojiti Agroklub majicu! Srećno!

Foto: Agroklub
"ZPP i Srpski aduti, (R)Evolucija poljoprivrede" projekat sufinansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


Tagovi

ZPP i Srpski aduti Agroklub Ministarstvo kulture Srpski proizvod Evropska unija


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner