• Aranđelovac
  • 05.12.2018. 11:30

Koza pojela 20.000 evra?

Porodica Simić iz sela Ranilović  planirala je da kupi 10 hektara zemlje, ali im je planove pomrsila koza koju imaju već nekoliko godina - Belka je pojela 20.000 evra!

Foto: Pixabay / KleineKiwi, Alexas_Fotos
  • 7.667
  • 386
  • 1

Porodica Simić iz sela Ranilović  planirala je da kupi 10 hektara zemlje, ali im je planove pomrsila koza koju imaju već nekoliko godina - Belka je pojela 20.000 evra! Iako su planirali da prošire imanje, od tog jutra ništa nije išlo kako treba.

"Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovek od kojeg kupujemo, kako bi potpisali ugovor i čoveka isplatili. Pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća", ispričala je za Aranđelovacinfo snaja Milena.

Koza je ušla kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede novac sa stola.

"Kada smo čuli šuškanje i buku, moj muž je ustao od stola i šokirao se. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno. Od tog dana ništa ne govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno", dodaje Milena.

Ako se pitate šta se desilo sa kozom - završila je na ražnju.


Tagovi

Belka Koza pojela novac Evri Porodica Simić Ranilović


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Medu mladog pčelara Dušana Stanojevića i njegovog oca Momira iz Jastrebca, kod Bujanovca, proizvedenog na 800 metara nadmorske visine u ekološki čistoj sredini niko ne može da odoli.