• Lemken
  • 14.11.2017. 16:15

Lemken i AppsforAgri za efikasnu poljoprivredu

"Lemken" i holandska startap kompanija "AppsforAgri" pomažu poljoprivrednicima da lakše donose odluke.

Foto: LEMKEN GmbH
  • 382
  • 19
  • 0

Mehanizacija koja se danas koristi u poljoprivredi zasnovana je na "pametnim" principima, umrežena je i pruža široke mogućnosti, kako bi ova delatnost bila što efikasnija. Isti cilj imaju i "Lemken" i holandska startap kompanija "AppsforAgri", koji su sklopili partnerstvo u želji da zajednički rade na aplikaciji namenjenoj agraru.

Pogled u budućnost

Korisnicima će biti ponuđena senzorska tehnologija na korišćenje, kao i prateće aplikacije. Poenta je u povezivanju aplikacije, senzora i mašina. Entoni van der Lej (Anthony van der Ley, treći s leva na naslovnoj fotografiji), direktor "Lemkena" kaže da je ovo još jedan dokaz da ova kompanija gleda u budućnost:

"Ova saradnja će nas učiniti još bržima, preduzimljivijima i efikasnijima, kako bismo još bolje odgovarali na potrebe poljoprivrednika".

Lakše donošenje odluka

"AppsforAgri" je IT kompanija koja se uspešno bavi skupljanjem različitih podataka, zahvaljujući povezivanju algoritama i novih tehnologija. Tako će, u slučaju saradnje sa "Lemkenom", poljoprivrednici moći lakše da donesu odluku, na primer, kada je optimalno vreme za prskanje useva.

Foto: LEMKEN GmbH & Co.


Tagovi

AppsforAgri Lemken Aplikacija IT Senzor Algoritam Anthony van der Ley


Autorka

Aleksandra Kekić

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi