Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 12.05.2020. 13:00

MF prelazi u virtuelnu stvarnost: Smestite se u kabinu ili zavirite ispod poklopca motora

Massey Ferguson na internet adresi otvara virtuelni izložbeni prostor sa multimedijalnim sadržajima kao alternativnu mogućnost za prezentaciju MF mašina.

Foto: Austro Diesel
  • 1.122
  • 55
  • 0

Massey Ferguson na adresi www.mfvrdealer.com otvara virtuelni izložbeni prostor sa multimedijalnim sadržajima kao alternativnu mogućnost za prezentaciju MF mašina.

Virus korona je svakodnevicu trgovine poljoprivrednih mašina okrenuo naglavačke. Sajmovi i interne izložbe kod trgovaca su otkazivane, lične posete kod trgovaca su do nedavno bile moguće samo u hitnim slučajevima. Iako se sada polako vraća normalno stanje, malo po malo, mnogi ljudi su nesigurni i izbegavaju i dalje da izađu napolje i da ostvare direktan kontakt sa drugim ljudima.

Massey Ferguson je napravio virtuelan izložbeni prostor

"Kako bi se u tom pogledu popravila situacija i kako bi zainteresovanim poljoprivrednicima, poljoprivrednim preduzetnicima i opštinama ipak mogle da se pruže sve potrebne informacije vezane za MF asortiman, Massey Ferguson je napravio virtuelan izložbeni prostor, dakle virtuelnu trgovačku lokaciju, sa multimedijalnim sadržajima i osnovnim informacijama o različitim MF mašinama," poručuju iz Austro Diesela.

Virtelna stvarnost je od sada na klik od nas

"Kada se jednom prođe kroz virtuelna ulazna vrata, ulazi se u predvorje sa različitim mogućnostima izbora. Svejedno da li se radi o standardnom ili specijalnom traktoru, kombajnu, teleskopskom utovarivaču, balirki ili opremi za travnate površine, svaka MF mašina može se virtuelno razgledati sa svih strana," dodaju iz ove kompanije. 

Ovde se takođe može baciti pogled ispod poklopca motora. Naravno da zauzimanje mesta u kabini takođe spada u funkcije kao i "svičovanje", dakle prolazak klikom kroz različite opreme kabine traktora ili kombajna.

Od sada se, virtuelno, možete udobno smestiti u kabinu vašeg omiljenog MF modela

"Korisnici, dakle, mogu da naprave virtuelni obilazak oko mašine, pregledaju motor ili zauzmu mesto u virtuelnom sedištu vozača i pogledaju video zapis. Na taj način zainteresovani i MF vozači mogu udobno iz svog doma da naprave obilazak kroz MF asortiman, kad god to žele, 24/7," dodaju iz Austro Diesela.

Dalje poručuju, da generalni MF uvoznik kao i MF distributeri rado stoje na raspolaganju za svoje kupce i van mreže, dakle lično - uz poštovanje svih potrebnih zaštitnih mera, putem e-pošte ili telefonom.

Jednostavnim skeniranjem QR coda odmah pristupite virtuelnoj izložbi

Posetite Massey Ferguson u virtuelnom MF izložbenom prostoru klikom na link OVDE.


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel Virtuelna stvarnost Izložba Mašine


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!