• Požar
  • 04.07.2019. 11:00

Na seoskom domaćinstvu izgorela štala, krava svinje i mehanizacija

U domaćinstvu R.S. (86) u selu Donji Dušnik, kraj Niša, potpuno su izgorele štala i pomoćna prostorija u kojima su se nalazile dve svinje, krava, hrana za stoku i poljoprivredna mehanizacija.

Foto: Foto: Bigstockphoto/S.Borisovich (ilustracija)
  • 209
  • 10
  • 0

U požaru u seoskom domaćinstvu izgorele su krava, svinje, štala i poljoprivredna mehanizacija. Vatrogasci, policija i desetak meštana uspeli su da lokalizuju požar tako da se nije proširio na druge objekte u blizini, međutim, nisu mogli da spasu životinje i sačuvaju mehanizaciju.

U niškoj policiji rekli su da se požar desio u sredu popodne."Vatrogasci, policija i desetak meštana uspeli su da lokalizuju požar tako da se nije proširio na druge objekte u blizini, međutim, nisu mogli da spasu životinje i sačuvaju mehanizaciju", rekli su u policiji, a prenosi Danas. 

Krajem juna požar u kome je izgorelo 19 životinja 

Podsećamo krajem juna, takođe u blizini Niša u požaru koji je izbio u domaćinstvu M. M. u Pasi Poljani izgorele su četiri koze, četiri jarca, tri jareta i svinja sa sedam prasića. Životinje su se nalazile u drvenoj brvnari koja se upalila u toku noći i koja je u potpunosti izgorela i srušila se.

Vatra se proširila i na krov stambenog objekta ali su vatrogasci lokalizovali i ugasili požar. Povređenih ljudi u požaru nije bilo, preneo je Blic. Po nalogu tužilaštva, uviđaj je izvršila policija.


Izvori

Danas.rs


Tagovi

Požar Poljoprivredna mehanizacija Poljoprivreda Krave Svinje MUP Vatrogasci


Autorka

Slađana Aničić

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sedamdesetogodišnja Mirka Selaković iz Mladosti plete od svoje pete godine. Nekada su to bili odevni... Pročitaj celu belešku »