Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 04.07.2019. 11:00

Na seoskom domaćinstvu izgorela štala, krava svinje i mehanizacija

U domaćinstvu R.S. (86) u selu Donji Dušnik, kraj Niša, potpuno su izgorele štala i pomoćna prostorija u kojima su se nalazile dve svinje, krava, hrana za stoku i poljoprivredna mehanizacija.

Foto: Foto: Bigstockphoto/S.Borisovich (ilustracija)
  • 244
  • 11
  • 0

U požaru u seoskom domaćinstvu izgorele su krava, svinje, štala i poljoprivredna mehanizacija. Vatrogasci, policija i desetak meštana uspeli su da lokalizuju požar tako da se nije proširio na druge objekte u blizini, međutim, nisu mogli da spasu životinje i sačuvaju mehanizaciju.

U niškoj policiji rekli su da se požar desio u sredu popodne."Vatrogasci, policija i desetak meštana uspeli su da lokalizuju požar tako da se nije proširio na druge objekte u blizini, međutim, nisu mogli da spasu životinje i sačuvaju mehanizaciju", rekli su u policiji, a prenosi Danas. 

Krajem juna požar u kome je izgorelo 19 životinja 

Podsećamo krajem juna, takođe u blizini Niša u požaru koji je izbio u domaćinstvu M. M. u Pasi Poljani izgorele su četiri koze, četiri jarca, tri jareta i svinja sa sedam prasića. Životinje su se nalazile u drvenoj brvnari koja se upalila u toku noći i koja je u potpunosti izgorela i srušila se.

Vatra se proširila i na krov stambenog objekta ali su vatrogasci lokalizovali i ugasili požar. Povređenih ljudi u požaru nije bilo, preneo je Blic. Po nalogu tužilaštva, uviđaj je izvršila policija.


Izvori

Danas.rs


Tagovi

Požar Poljoprivredna mehanizacija Poljoprivreda Krave Svinje MUP Vatrogasci


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.