Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter-Agrar Srb d.o.o
  • 19.05.2016. 11:30

Najbolje od Inter Agrara na novosadskom sajmu

Šta je sve kompanija Inter Agrar priredila kupcima svojih poljoprivrednih mašina na štandu novosadskog sajma ove godine?

  • 1.799
  • 74
  • 0

Kompanija Inter-Agrar Srb d.o.o. Čenej, je prisutna na novosadskom sajmu od 2009. godine kada je i osnovana. Proizvodni program koji nude veoma je širok, a čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta.

Kao ovlašćeni distributer, uvoznik i serviser, ova kompanija je preuzela kompletnu brigu o plasmanu poljoprivredne mehanizacije na domaćem tržištu, kao i njeno servisiranje i snabdevanje originalnim rezervnim delovima. Već sedmu godinu uspešno zastupaju sledeće brendove: Fendt, Valtra, Amazone, Farmtech, Strautmann, Fella i Irrifrance. Takođe, u ponudi su i proizvodi kompanija Geringhoff, Grasdorf, Ziegler, Nardi, Cressoni, a od ove godine u ponudu su uvrstili i proizvode za obradu i pripremu zemljišta mađarskog proizvođača Framset.

Inter Agrar na novosadskom sajmu

Na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Inter Agrar je izložio 32 mašine. Predstavljeno je nekoliko noviteta među kojima svakako najvažnije mesto zauzima traktor koji se po svojim tehničko-tehnološkim rešenjima razlikuje od svih ostalih traktora na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu i tržištu uopšte - Fendt 1050 Vario. Pored ovog traktora važno mesto zauzima i nova Valtrina serija N4, a za još jedan veliki novitet zaslužna je kompanija Amazone - reč je o plugu Cayron.

Vario drive - revolucija u proizvodnji poljoprivrednih mašina

Fendt je svojim tehničko-tehnološkim rešenjem Vario drive napravio revoluciju u proizvodnji poljoprivrednih mašina. Remek delo (kako su je sa pravom nazvali) je nova serija 1000 Vario, a model 1050 Vario koji ima 517 KS i predstavlja najsnažniji konvencionalni traktor na svetu, je svakako najbolji predstavnik. To da je trenutno najbolji traktor na tržištu dokazuju mnogobrojne nagrade koje je osvojio na svim ovogodišnjim međunarodnim poljoprivrednim sajmovima i manifestacijama širom Evrope:

vario 1050
Fendt Vario 1050
  • Srebrna medalja za Fendt Grip Assistant - automatsko podešavanje idealnog balansa i pritiska u gumama;
  • Srebrna medalja za Fendt Vario Drive - unapređena Vario transmisija;
  • Mašina godine 2016 u kategoriji XXL traktora, People’s Choice i nagrada za Traktor godine 2016 - Hannover, Agritechnica 2015;
  • People’s Award 2015 u Norveškoj za mašinu godine;
  • Golden Ear u Belgiji na Agribex sajmu za Vario Grip i Vario Drive;
  • Zloty Medal - Polagra-Premiery 2016 u Poljskoj za tehničko-tehnološka rešenja i dizajn;
  • Grand Prix TECHAGRO 2016 (Tractor godine 2016 Traktor godine, glavna nagrada publike i nagrada novinara iz oblasti poljoprivrede) -Techagro, Češka;
  • Zlatna medalja za Fendt VarioDrive, FIMA, Španija.

Tu su i nagrade koje se odnose i na dizajn traktora. Traktor je osvojio nagradu Red dot design - najvećeg i najcenjenijeg svetskog takmičenja za dizajn. Preko 5.200 proizvoda je ove godine dobilo priliku da se takmiči, a žiri je bio sastavljen od 41 nezavisnog profesionalaca u oblasti dizajna širom sveta. Takođe je odneo i zlatnu nagradu iF Design Award u kategoriji "Najbolji proizvod" na ceremonijalnoj večeri BMW World u Minhenu. Epitet "naj" zaslužio je po mnogo čemu: najveći, najkvalitetniji, najlepši, najskuplji, ali najekonomičniji traktor. Jednom rečju - Najbolja mašina godine 2016!

Valtrina N serija: Traktor godine - dizajn godine 2016

Valtra nam i ove godine predstavlja novu seriju. Nagrada "Traktor godine - Dizajn godine 2016" dodeljena je najnovijoj generaciji Valtrine N Serije traktora (105 do 185 KS) od strane stručnog žirija na sajmu u Hanoveru koji je sastavljen od 19 nezavisnih novinara i stručnjaka iz oblasti poljoprivrede iz 8 zemalja u Evropi. Na štandu Poljoprivrednog sajma u novom Sadu je prikazan model N174 od 185 KS.

Prva promocija pluga Cayron u Srbiji

Plug Cayron
Plug Cayron

Iz kompanije Amazone nam je premijerno, 150 godina nakon proizvodnje prvog pluga Rudolpha Sack-a, stigao plug Cayron 200. To su plugovi sa 5 i 6 brazdi po konstrukciji sa mehaničkim ili hidrauličnim podešavanjem, radnog zahvata u opsegu od 30 do 55 cm.

Ovo je prva promocija u Srbiji, a već u julu i tokom avgusta ove godine planiraju da organizuju demo-turu na teritoriji Vojvodine sa različitim tipovima plužnih dasaka odgovarajućim za vojvođanska zemljišta.

Ostale mašine koje je Inter Agrar izložio na štandu novosadskog sajma:

Brend

Vrsta mehanizacije

Tip mehanizacije

Fendt

traktori

313 Vario Profi (138KS)

516 Vario (165KS)

724 Vario (240KS)

kombajni

5225L (244 KS)

6275L MCS (306 KS)

Valtra

traktori

T194 Active (210 KS)

T 153 Hi Tech (170 KS)

Amazone (mašine za obradu zemljišta, đubrenje i zaštitu bilja)

razrivačko oruđe

CENIUS 4003-2T

kratka tanjirača

4002-2TS

rasipači mineralnih đubriva

ZA-X, ZA-M i ZA - V Profis

širokozahvatna žitna sejalica

CIRRUS 6003-2C

setvena kombinacija AD 4000

AD 4000

žitna sejalica D9 3000

D9 3000

prskalice

UF901, UF1201, UG2200

Framest (mašine za osnovnu obradu i pripremu zemljišta)

podrivač

Fralaz 3500

tanjirača

Fradisc 6000

setvospremač

Frakomb 6000

kembridž valjak

Fraroll 6500

Farmtech (rasturači stajnjaka, traktorske prikolice)

rasturač stajnjaka

MEGAFEX

prikolice

ZDK od 11 i 18 t

Akcija prodaje rezervnih delova

Kada je postprodajni program u pitanju, u toku je akcija prodaje rezervnih delova iz Fendt-ovog i Valtrinog programa koja obuhvata 15% popusta za kupovinu filtera i 10% popusta za ostale rezervne delove. Ova akcija će trajati do 10 juna.

Uspešna saradnja Inter Agrara i Agrovojvodina Mehanizacije

valtra N174
Valtra N174

I ove je godine nastavljena uspešna saradnja na zajedničkoj prodaji mehanizacije Inter Agrara i Agrovojvodina Mehanizacije, tako da i na njihovom štandu možete videti neke od mašina Iner Agrara: traktor Valtra T 144 Active (170KS) i Fendt kombajn 5180E (176 KS). Isto tako iz programa Agrovojvodine na štandu Inter Agrara prikazan je Zetor Proxima 110 (96 KS).

Na kraju je važno dodati da Inter Agrar uspešno sarađuje sa svim poslovnim bankama koje nude najpovoljnije uslove finansiranja u zadnjih nekoliko godina, a pripremili su i ponudu mehanizacije koja ispunjava uslove za subvencije Ministarstva poljoprivrede.

"Inter Agrar je izložio Fendt nove serije 1000 sa sajma Agritehnika Hanover i plug Amazone u svrhu efikasne obrade zemljišta. Prikaz u radu ovih mašina u Srbiji se očekuje na leto. Plug Amazone je predstavljen u Lajpcigu pre 3,5 godine, relativno je lagan, ali čvrst sa velikim varijacijama plužnih tela. U narednom periodu planiramo poboljšanje postprodaje, intenzivno radimo na tome", rekao je Aleš Jenčić, ispred Interexporta distributera gore navedenih brendova za prostor Slovenije, Hrvatske, Srbije.

Više o Fendt Vario modelu saznajte u video prilogu.


Foto prilog


Tagovi

Inter Agrar Srb Poljoprivredna mehanizacija Traktor Kombajn Plug Cayron Fendt Vario Valtra Najbolja mašina godine Agrovojvodina Mehanizacija Aleš Jenčić


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com