Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nevreme
  • 08.07.2019. 15:00

Nevreme u Srbiji: Stado ovaca ostalo mrtvo nakon udara groma

Oluja koja je sinoć tutnjala Srbijom napravila je mnogo problema: vetar, kiša i nemilosrdni udari groma napravili su ogromnu štetu. Kod Jagodine potpuno je izgorela kuća, dok je jednom seljaku u Valjevu stradalo devet ovaca.

Foto: Facebook/Djole Stanimirovic‎
  • 2.261
  • 112
  • 0

Nevreme praćeno jakom kišom, vetrom i grmljavinom pogodilo je juče delove Srbije. Kod Jagodine potpuno je izgorela kuća, a na društvenim mrežama jedan korisnik je okačio sliku i požalio se da je grom u Valjevu usmrtio stado od devet ovaca, prenosi Telegraf.

Grad je padao u okolini Bačke Palanke. Meštani su snimke koje su zabeležili objavljivali na društevnim mrežama. Na snimcima se vidi grad koji pustoši njive i uništava parkirane automobile.

Novo upozorenje RHMZ: Sutra i u sredu pljuskovi i grmljavina

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se sutra i u sredu na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije očekuju pljuskovi i grmljavina, koji će povremeno biti praćeni jakim i olujnim vetrom, mestimično uz veću količinu kiše, naročito u sredu - 30 do 40 mm za 12 sati.

Na severu Srbije sutra ujutro prestanak padavina, a u toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo.

U ostalim krajevima povremeno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, koji će na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom. U ostalim delovima duvaće uglavnom slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 15 do 19 stepeni, a najviša od 23 na zapadu do 30 na jugu Srbije.


Izvori

Telegraf


Tagovi

Nevreme Grad Stado ovaca RHMZ


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.