Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub
  • 30.10.2016. 18:00

Novi urednik na portalu Agroklub

Verujemo da će Agroklub u Srbiji ovim kadrovskom pojačanjem dobiti dimenziju više, a srpski proizvođači hrane još bogatiju, bržu i korisniju informaciju.

  • 791
  • 38
  • 0

Informacioni sistem Agroklub danas je dobio svog novog glavnog urednika portala www.agroklub.rs. Tu ulogu preuzela je novosađanka Marija Antanasković, po struci diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim novinarskim iskustvom i radom u agrarno-medijskoj branši.

"Verujemo da će Agroklub u Srbiji ovim kadrovskom pojačanjem dobiti dimenziju više, a srpski proizvođači hrane još bogatiju, bržu i korisniju informaciju. Tržište nikada nije bilo dinamičnije, a pred poljoprivrednike se svakodnevno stavljaju dodatni zahtevi. Želja nam je da pomognemo razvoju ruralnih prostora i poljoprivrednih gazdinstava sa proverenim informacijama kako bi isti dobili realnu sliku stanja i dobru logičku podlogu za donošenje poslovnih odluka. Siguran sam da će u tom smislu Marija dati veliki doprinos", rekao je Vedran Stapić suvlasnik ovog internetskog sistema.

Svoj novinarski put Marija Antanasković je izgrađivala kroz specijalizovano agrarno izdanje prateći različite teme života na selu, od proizvodnje hrane do uže specijalizacije u segmentu poljoprivredne mehanizacije. Prilikom preuzimanja uredničkog posla izjavila je: "Internet kao brzorastući medij preuzima važnu ulogu u različitim oblicima komunikacije, pa tako i u segmentu poljoprivrede, a korisnici to rado prihvataju. Agroklub je dominantan medij u agraru i na neki način logičan iskorak u mojoj karijeri. U Internet svetu sve je merljivije i brže, a na koncu je i izazov biti deo ove nove generacije medija".

Agroklub publikuje informacije iz domena proizvodnje hrane i ruralnog razvoja, vodeći računa o geografskoj i tematskoj raznolikosti sadržaja od 2008. godine. Pruža različite informacijske usluge na Internet platformi kroz portal, oglasnik, baze podataka i društvenu mrežu.


Tagovi

Agroklub Urednik Vedran Stapić Informacioni portal Marija Antanasković


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.