• Konkurs
  • 17.11.2020. 12:30

Objavljena bodovna lista konkursa za mlade poljoprivrednike

Objavljena bodovna lista sadrži imena 5.572 ukupno prijavljenih mladih poljoprivrednika i poljoprivrednica na konkurs, na kojoj je najviše rangirani onaj sa 84 boda od mogućih 100.

Foto: Bigstock/Eugeni
  • 10.826
  • 541
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja je objavila bodovnu listu podnetih prijava na Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2019. godini.

Sledeće nedelje - rang lista konkursa za mlade poljoprivrednike

Kako smo ranije pisali, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je objavu rang listu, a objavljena bodovna sadrži imena 5.572 mlada poljoprivrednika i poljoprivrednica ukupno prijavljenih na konkurs, na kojoj je najviše rangirani onaj sa 84 boda od mogućih 100.

Kako je ministar rekao za srpske medije, 2.500 prijavljenih dobiće sredstva opredeljena konkursom.

Bodovnu listu sa imenima poljoprivrendika možete preuzeti u prilogu ispod teksta.

Maksimalni iznosi bespovratnih sredstava su 1.500.000 dinara, koji u daljem periodu moraju da sa opravdaju.

Podnosilac prijave na Konkurs ima pravo na prigovor na svoje mesto na ovoj bodovnoj listi, u roku od 15 dana od dana objavljivanja Bodovne liste na zvaničnoj internet stranici Uprave.

Po konačnosti odluka o prigovoru, Uprava objavljuje konačnu Rang listu urednih prijava na Konkurs na zvaničnim internet stranicama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave.


Dokumenti


Tagovi

Mladi poljoprivrednici Konkurs Iplata sredstava Rang lista Bodovna lista


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"U planini nema lopova i mafije, kao dole u varoši. Ovde ima divljači, ali divljač beži od čoveka", kaže Momčilo Stojković, pastir sa Suve planine - uskoro detaljnije na Agroklubu. foto: B. Ljubisavljević