Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 04.08.2022. 12:00

Od sečenja drva do intenzivne nege: Nesreća u ivanjičkoj šumi

Ovo je treći incident koji se dogodio u ivanjičkom kraju prilikom seče šume od početka godine.

Foto: Julijana Kuzmić (ilustracija)
  • 247
  • 33
  • 0

Još jedan težak incident dogodio se u šumi na teritoriji opštine Ivanjica kada je prilikom seče stabala motornom testerom teško povređen muškarac star 44 godine. On je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Čačku sa povredama opasnim po život, piše RINA, a prenosi Glas zapadne Srbije.

"Pacijent je zbrinut na odeljenje intenzivne nege u Opštoj bolnici u Čačku. Povrede su u bidu višestrukih preloma i njegovo zdravstveno stanje sada se prati",  potvrdila je za ovu agenciju, pr bolnice Jelena Knežević.

Ovo je treći incident koji se dogodio u ivanjičkom kraju prilikom seče šume od početka godine, gde su povređeni zahtevali hitnu hospitalizacije.

Podsetimo, da su se i poslednjih dana po medijima plasirale vesti o poskupljenju ogreva, pa se tako metar istog u glavnom gradu kreće oko 90 evra, a takođe zabranjen je i izvoz drva. Smatra se da će zbog poskupljenja ovog energenta, drugi dobiti na značaju.


Tagovi

Sečenje drva Nesreća Ivanjica Jelena Knežević Cena ogreva


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...