Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatan aWEB
  • 21.10.2016. 11:00

Odabrali smo dobitnike - izrađujemo aWEB!

Proverite da li smo vas odabrali za izradu besplatne aWEB internet stranice i javite nam se radi daljeg dogovora!

  • 266
  • 12
  • 0

Obećali smo vam tri ali smo ovog kišnog jutra dobre volje i poklanjamo vam ipak četiri besplatne aWEB internet stranice za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor a koje već koriste poljoprivrednici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, od sada dostupne i u Srbiji!

Poklanjamo vam tri internet stranice!

Mala, ali poštena komisija je odlučila i izabrala naše sledeće čitaoce/proizvođače:

  • Nikola Milošević - plantaža organske aronije
  • Marko Matić - prodaja guma za poljoprivrednu mehanizaciju i mašine
  • Marko Stojanović - proizvodnja paprike
  • Tamara Matić - studentkinja - mlada preduzetnica

Odabrani Nikola Milošević bavi se gajenjem aronije. Aroniju gaji na površini od 1ha i to radi organski, sertifikovan od strane nadležne ustanove. Ima i malu porodičnu preradu u okviru poljoprivrednog gazdinstva gde pravi sokove, čajeve, slatka, aroniju u prahu, aroniju u medu, balsame za usne od aronije.

Marko Matić ima vulkanizersku radnju i prodaju guma i kako kaže konje da potkivaju ne znaju, ali gume za sve vrste poljoprivredne mehanizacije da obezbede mogu i hoće. Imaju odličnu saradnju sa inostranim kompanijama, pored poljoprivrednog u ponudi imaju i putnički program.

Marko Stojanović proizvodi papriku na otvorenom polju oko 2 ha, krompir oko 50 ari i pšenicu oko 5 ha, plastenička oko 30 ari krastavac, boranija i tikvice profi proizvodnja. Hobi proizvodnja je rasad (sadnice) paulownie.

Tamara Matić i drugarica Maja, su mlade studentkinje sa razvijenim preuzetničkim duhom. Naime njih dve su napravile sopstveni proizvod "Homemade Cheesecake", tu je i bakina štrudla, koja je obišla svet. One žele da i drugi probaju njihove proizvode.

Molimo navedene da nam se jave na e-mail: info@agroklub.rs radi daljeg dogovora.

Ključ u ruke

aWEB je servis informacionog sistema Agroklub i naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje jer smo unutar jedne usluge stvorili uslove da sa malim ulaganjem realizujemo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju. Naša kompanija više od 10 godina razvija različita internet rešenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj našeg znanja i iskustva i kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili.


Tagovi

AWEB Agroklub Besplatne internet stranice Poljoprivredni proizvodi Nikola Milošević Marko Matić Marko Stojanović


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.