Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fotografija okućnice
  • 10.07.2019. 10:00

Okućnicu uslikaj i na KLUB postavi! Autora najbolje fotke opremamo od glave do pete!

Uslikaj svoju okućnicu, balkon, vrt ili prozor sa cvećem iz najboljeg ugla i objavi na KLUBu. Nek' se vidi sva raskoš tvog truda, sve boje leta u tvojoj režiji. Učini svog komšiju i članove AK zavidnim, pohvali se svojim umećem, inspiriši sve oko sebe i možda baš ti osvojiš super poklon! Pokaži da je ove godine kod tebe sve zelenije :)

Foto: DepositPhotos/Leungchopan
  • 715
  • 39
  • 2

Ako je tvoja ljubav prema uređivanju okućnice, zelenilu i cveću velika, onda je ovo prava stvar za tebe! Bez obzira da li imaš okućnicu od 5.000 m2 ili samo prozor sa dve saksije, možeš se igrati. Sve što ti treba je malo sreće, dobra fotografija i dovoljno lajkova. 

Uslikaj svoj šareni rezultat uređivanja i objavi na KLUBu pod heshtagom #najokućnica. Lajkuj i komentariši druge postove koji ti se svide i tako pomozi u izboru najboljih. Broj slika nije ograničen, možeš postaviti i nekoliko njih (iz svih uglova ;)). 

Pravila učestvovanja

Učestvovati mogu svi članovi AK koji objave fotografiju (ili više njih) pod heshtagom #najokućnica od 10. do 17. jula 2019. Svakako vodi računa da imaš upisanu ispravnu adresu stanovanja na svom profilu (na tu adresu šaljemo poklone).

O pobedniku odlučujete sami, jer će prigodni poklončići ići u ruke onih srećnika, vlasnika fotki sa najviše lajkova. Onih 5 učesnika koji na dan izvlačenja 18. jula 2019. budu imali najviše lajkova su pobednici.

Pokloni su uvek izazovne, zanimljive Agroklub majice. Dodatno, odlučili smo još posebno da nagradimo najboljeg od najboljih! Od pet fotografija koje budu imale najviše lajkova/sviđanja po vašem izboru, mi ćemo odabrati u potpunosti subjektivnom metodom (po mišljenju uredništva), jednu koja se nama najviše sviđa i dodatno nagraditi učesnika prigodnim poklon paketom koji se sastoji od svega što može da zatreba jednom baštovanu koji drži do sebe ;)

Fotoaparat u ruke, fotkajte svoje najdraže kadrove okućnice, bašte, balkona i postavite na KLUB! Poklone šaljemo poštom nakon izvlačenja.

Set poklona za najboljeg od najboljih

Prati, lajkuj, komentariši ;)

Srećno svima!

PS. Proveri da li imaš upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Bez toga ne znamo gde da pošaljemo poklon ;)


Tagovi

Pokloni Agroklub Okućnica KLUB Bašta Vrt


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u