Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osvoji tablet
  • 15.05.2019. 07:30

Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasnik svoj oglas dodajem!

Predaj besplatan oglas na naš oglasnik u kategoriji Poljoprivredna zemljišta i osvoji vredne poklone pod sloganom: Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasnik svoj oglas dodajem, jer TABLET mogu ove nedelje osvojiti i onda ću pare od prodaje brojati ;)

Foto: Allexxandar/DepositPhotos
  • 697
  • 36
  • 0

Imaš oranicu, voćnjak, vinograd, povrtnjak, deo šume ili bilo koje drugo poljoprivredno zemljište kojem ne stižeš da se posvetiš? Mi ćemo ti pomoći pronaći novog vlasnika! Oglasi prodaju na našem oglasniku i to potpuno besplatno, a pritom možeš osvojiti i vredne poklone.

Šta trebam raditi?

Prvo trebaš objaviti prodaju zemljišta. Prikupiš podatke o njemu, a bilo bi poželjno da imaš i nekoliko fotografija. Prijaviš se u Agroklub i proveriš na svom profilu imaš li upisane sve podatke: puno ime i prezime, adresu stanovanja i imejl. Samo članovi s potpunim podacima na profilu će moći da učestvuju u igri. Potom predaš oglas ili više njih (do pet oglasa je besplatno). Oglasi predati u periodu od 15. do 22.05.2019. ulaze u izvlačenje, koje će se održati u subotu 25. maja 2019. Imena dobitnika ćemo objaviti na KLUBu.

Ova igra vredi samo za članove Agrokluba i to one koji su to postali pre početka igre, odnosno, pre 15. maja 2019.

A nagrade su fenomenalne!!

A zato što ste tako sjajni i verni članovi, odlučili smo i ovaj mesec podeliti još jedan tablet! A i ostale nagrade su pravi hit:

  1. nagrada - Tablet MeanIT Q80 - 3G, Quadcore, 7'' Android 6.0, 2500mAh, 1GB, 1024x600px, micro USB
  2. nagrada - Knjiga "Bašta za početnike", Snežane Ognjenović - Praktični mini vodič za gajenje organskog povrća i voća
  3. nagrada - Majica Agrokluba iz kolekcije 'My grandfather used to say ...'

Posebno je važno da IMAŠ upisanu ispravnu kućnu adresu na svom Agroklub profilu, jer u suprotnom nećeš ući u bubanj za izvlačenje nagrada (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).

Srećno svima :)

PS. Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, zbog toga vodite računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika


Tagovi

Tablet Oglas MeanIT Q80 Oglasnik


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)