Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 07.05.2019. 07:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Osvojite ulaznice za Poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Osvojite po dve ulaznice za 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.585
  • 287
  • 0

Agroklub vas i ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 86. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u oblasti agrara u ovom delu Evrope, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu, a jedan od najatraktivnijih segmenata je izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će ove godine biti još veća u odnosu na prethodne i prostiraće se na oko 35.000 metara kvadratnih.

Od 11. do 17. maja, sliku preseka agrara daće 1.518 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. Prvi put Poljoprivredni sajam ima i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja, to su Italija i Tunis. Prvi put se organizuje i Izložba genetskih potencijala na kojoj će biti prezentovane autohtone rase stoke. Posle više od 20 godina ima 17 kolektivnih izložbi.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsrećnijih čitalaca besplatnim ulaznicama za dve osobe, a učešće mogu da uzmu svi čitaoci portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do petka 10.05. ujutru u (9h), a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org).

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na Sajam dobitnicima će biti potrebno da ponesu ličnu kartu, koju će pokazati na glavnom ulazu kod info pulta.

Srećno i vidimo se na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

Agroklub 86. Međunarodni sajam Poljoprivredni sajam Novi Sad Ulaznice


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner