Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tržište poljoprivrednih proizvoda
  • 05.02.2021. 10:30

Otvorena javna rasprava o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda

Ministarstvo poljoprivrede poziva predstavnike organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druga zainteresovana lica da učestvuju u javnoj raspravi.

Foto: Bigstock/Posonskyi
  • 54
  • 10
  • 0

Odbor za privredu i finansije Vlade, doneo je Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda sa Programom javne rasprave, koja će biti otvorena do 25. februara.

Uređenje tržišta poljoprivrednih proizvoda obuhvata žitarice, šećer, suvo krmno bilje, seme, hmelj, voće i povrće, prerađevine od voća i povrća, vino, živo bilje i cveće, duvan, goveđe i teleće meso, mleko i mlečni proizvodi, svinjsko meso, ovčije i kozije meso, jaja, pčelinji proizvodi i drugo.

Ministarstvo poljoprivrede poziva predstavnike organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druga zainteresovana lica da učestvuju u javnoj raspravi.

Nacrt Zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda možete preuzeti ispod teksta

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se tokom trajanja javne rasprave dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu javna.rasprava@minpolj.gov.rs sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda" ili putem pošte na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina br. 22-26, 11000 Beograd, sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda".

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i isti će objaviti na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i na Portalu e-Uprava.

Obrazac za komentare i sugestije i obrazloženje možete preuzeti ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Tržište poljoprivrednih proizvoda Javna Rasprava Nacrt Zakona


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...