Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AK video
  • 02.02.2023. 09:00

Pohvalite se videom o svojoj proizvodnji - najbolji dobija poklon!

Video u kom predstavljate svoju proizvodnju možete objaviti na svom fejsbuk profilu, ju-tjub ili vimeo kanalu. Link objavljenog postavite na KLUB-u uz obavezan hešteg #MojeBlago.

Foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
  • 1.094
  • 198
  • 0

Pozivamo sve čitaoce Agrokluba da postave na našoj mreži KLUB video o svojoj proizvodnji i pohvale se istom. Pokažite nam svoje stado ili koliko vaše blago daje mleka, kako orezujete vinograd, prihranjujete pšenicu, sadite salatu u plasteniku... Ispričajte nam kako vi to radite, koje ste "cake provalili", i koji savet dajete drugima za uspeh.

Video mora da traje najviše minut, pa budite koncizni i kreativni, ali se ne opterećujte specijalnim efektima - neka vredan domaćin u vama to pokaže svojim radom i imetkom.

Pokažite nam i ispričajte o svojoj proizvodnji u jednoj minuti

Video u kom predstavljate svoju proizvodnju možete objaviti na svom fejsbuk profilu, ju-tjub ili vimeo kanalu. Link objavljenog postavite na KLUB-u uz obavezan hešteg #MojeBlago.

*link sa fejsbuk, ju-tjub ili vimeo kanala možete postaviti pod karticom VIDEO.

Svakog utorka video sa najviše lajkova (srca) na KLUB-u objavljujemo na našem portalu i fejsbuk stranici, a onaj "najsrcastiji" među 4 iz 4 nedelje će na kraju meseca dobiti poklon Agrokluba.

Čekamo vas - da se audio-vizuelno pohvalite!


Tagovi

Agroklub daruje Video čitalac Poljoprivredna proizvodnja Video klip MojeBlago


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...