Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 09.05.2018. 18:00

Posetite SIP na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Uz kosačice, okretače i sakupljače radnih širina do 15 metara, ove godine SIP će prikazati i posebnu novost proizvodnog programa. Proverite o čemu se radi!

Foto: SIP
  • 1.121
  • 55
  • 0

Proizvođač robusne mehanizacije za pripremu trave SIP d.d. iz Slovenije prepoznatljiv je u regiji i svetu. Kompanija se može pohvaliti sa 65 godina tradicije u samostalnom razvoju vrhunskih tehnologija i sopstvene proizvodnje. SIP izvozi preko 80% mašina u više od 55 država sveta. Najveća tržišta su Austrija, Novi Zeland, Holandija, SAD, Nemačka, Italija i Češka.

cedc
SIP ima dugu tradiciju izlaganja na sajmu - fotografija sa novosadskog sajma iz 1983. godine

Na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu SIP je prisutan već decenijama. Samostalni izložbeni prostor SIP pronaći ćete tamo gde i prošle godine, na otovrenom delu sajmišta.

Ekipa SIP će vam rado predstaviti detalje linija mašina. Uz SIP kosačice, okretače i sakupljače radnih širina do 15 metara, ove godine izlažu i posebnu novost proizvodnog programa. Reč je o inovativnoj tehnologiji sakupljanja, razvijenoj u saradnji s austrijskim proizvođačem Reiter - Innovative Technology. Pick-up sakupljači SIP AIR je savršeno rešenje za sve vrste trava, slame i ostataka useva.

csc
Ovogodišnja novost - Pick-up sakupljač SIP AIR

Posetite SIP izložbeni prostor od 15. do 21. 05.2018. i proverite sve novosti proizvodnog programa! Za više informacija možete im se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

SIP Novosadski sajam Kosačice Sakupljači Trava SIP AIR 2018


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: prodaja.rs@sip.si web: http://www.sip.si/pocetna