Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival rakije
  • 14.12.2015. 13:30

Proglašeni pobednici Festivala srpske rakije

Šljivovica preduzeća "Primag" iz Zemuna i rakija od maline Ognjena koju proizvodi preduzeće "Braća Tomašević" iz Prijepolja proglašene su za šampione kvaliteta na trećem Festivalu srpske rakije.

Foto: Udruženje Srpska rakija
  • 123
  • 3
  • 0

Šljivovica preduzeća "Primag" iz Zemuna i rakija od maline Ognjena koju proizvodi preduzeće "Braća Tomašević" iz Prijepolja proglašene su za šampione kvaliteta na trećem Festivalu srpske rakije, održanog proteklog vikenda u Beogradu, saopštili su danas organizatori.

U konkurenciji 44 uzorka, odlukom žirija sastavljenog od stručnjaka sa Poljoprivrednog i Hemijskog fakulteta u Beogradu, u kategorija šljivovica nagrađene su još rakije proizvodjača "Tim" i "BB Klekovača", oba iz Bajine Bašte. U kategoriji ostalih voćnih rakija drugo i treće mesto osvojili su zanatska radnja "Bogdanović" iz Jajinaca i "Tim".

Treći Festival srpske rakije, u organizaciji Nacionalnog udruženja proizvođača rakije održan je proteklog vikenda u Domu sindikata u Beogradu. Učestvovala su 24 najreprezentativnija proizvođača rakije iz cele Srbije.

Foto: Udruženje Srpska rakija


Izvori

beta.rs


Tagovi

Udruženje Srpska rakija Proizvođači rakije Festival srpske rakije Šampioni Šljivovica Beograd Klekovača Voćne rakije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.