Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 28.05.2017. 19:00

SIP se vraća na britansko tržište!

SIP je prepoznao ovu sezonu kao idealan trenutak da ponudi britanskom tržištu kompletnu paletu savremenih i robusnih kosilica, okretača i sakupljača.

  • 645
  • 34
  • 0

Kompanija SIP prisutna je u 55 zemalja sveta. Cilj kompanije je da pruže rešenja za košenje, okretanje i sakupljanje trave do radne širine od 15 m.

Kompanija je prepoznala ovu sezonu kao idealan trenutak da ponudi britanskim velikim trgovcima i distributerima kompletnu paletu savremenih i robusnih kosilica, okretača i sakupljača.

Novoimenovani direktor britanskog predstavništva SIP Martin Holden je praktično celu svoju karijeru proveo u poslovanju sa mašinama za obradu trave i dugi niz godina predstavljao JF marku. "Već dugi niz godina poznajem marku SIP, ali sam bio vrlo iznenađen i ohrabren novim smerom kojim je kompanija krenula sa svojim proizvodima i znam da će to biti veliko iznenađenje za tržište i konkurente", rekao je.

SIP ima snažnu budućnost u Velikoj Britaniji, ističe novoimenovani direktor britanskog predstavništva SIP Martin Holden.

"Ovo je početak uzbudljivog projekta, posetio sam kompaniju i imao priliku da vidim proizvodne pogone iz prve ruke, apsolutno sam uveren da SIP proizvodi imaju snažnu budućnost u Velikoj Britaniji i radujem se pridruživanju specijalizovanom proizvođaču s dugogodišnjim iskustvom, kome je dugoročna ambicija da preuzme veći udeo na evropskom tržištu mašina za obradu trave."

Predstavljen rotacioni okretač

Za veliki debi na britanskom tržištu SIP je odabrao prepoznatljiv sajam Grassland & Muck. Na Grassland&Muck SIP je predstavio rotacioni okretač Spider 1100/10 T 10 metara radne širine.

Veliko interesovanje je privukla kosilica s prstnim kondicionerom Silvercut Disc 340 F FC opremljena inovativnim S-FLOW priključivanjem. Od rotacionih sakupljača predstavili su Star 720/22 T. Slovenačka inovativna rešenja za obradu trave privukla su mnogo pažnje od strane velikih poljoprivrednika, kao i potencijalnih distributera.

Cilj kompanije je da pruže rešenja za košenje, okretanje i sakupljanje trave do radne širine od 15 m

Za više informacija obratite se kompanijii SIP na jedan od niže navedenih kontakata.


Foto prilog


Tagovi

SIP Martin Holden Velika Britanija Obrada trave Spider Silvercut Slovenija


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: prodaja.rs@sip.si web: http://www.sip.si/pocetna