Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevrtanje traktora
  • 07.08.2019. 14:30

Stradala dvojica traktorista - uzrok prevrtanje traktora

U utorak kasno uveče je kod Kozarske Dubice došlo do sletanja traktora, a tom prilikom je smrtno strada S.D. (56). Druga nesreća dogodila se kod Mrkonjić Grada kada je stradao V.P. koji je danas podlegao povredama.

Foto: Pixabay/RonPorter (ilustracija)
  • 415
  • 19
  • 0

Samo u jednom danu, u utorak, 6. avgusta smrtno su stradale dve osobe zbog sletanja, odnosno prevrtanja traktora. 

Naime, Policijskoj stanici Kozarska Dubica, 06.08.2019. godine, oko 23,15 sata, prijavljeno je da je na lokalnom putu Knežica-Bačvani, u mestu Knežica, opština Kozarska Dubica, došlo do sletanja traktora, a tom prilikom je smrtno stradalo pedesetšestogodišnje lice inicijala S.D.

Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Isti dan, na lokalnom putu u mestu Jasenovi Potoci, opština Mrkonjić Grad, oko 19,15 sati došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao V.P. iz Mrkonjić Grada. Vozač je zadobio telesne povrede te je danas, 7. avgusta usled zadobijenih povreda preminuo.

Uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grad, a o svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode. 


Tagovi

Prevrtanje traktora Smrtno stradao Knežica Mrkonjić Grad Jasenovi Potoci


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.