Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ubistvo
  • 08.12.2020. 11:00
  • Sremski okrug, Vojvodina, Jarak

Ubistvo u Jarku zbog tartufa?

Sumnja se da su u nedelju, oko osam časova, u ataru sela Jarak hicima iz vatrenog oružja usmrtili dvojicu muškaraca starosti 43 i 37 godina. Zbog telesnih povreda koje su zadobili u fizičkom sukobu koji je prethodio ubistvu, osumnjičenima je ukazana lekarska pomoć u sremskomitrovačkoj bolnici.

Foto: Arhiva porodice Zigante (ilustracija)
  • 291
  • 18
  • 0

Policija u Sremskoj Mitrovici odredila je zadržavanje do 48 časova D. E. (38) i N. E. (35), zbog postojanja osnova sumnje za počinjeno teško ubistvo i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je na sajtu MUP-a Srbije.

Sumnja se da su u nedelju, oko osam časova, u ataru sela Jarak hicima iz vatrenog oružja usmrtili dvojicu muškaraca starosti 43 i 37 godina. Zbog telesnih povreda koje su zadobili u fizičkom sukobu koji je prethodio ubistvu, osumnjičenima je ukazana lekarska pomoć u sremskomitrovačkoj bolnici.

Sukob tokom potrage tartufa

Kako dalje istražuju Večernje novosti, nemili događaj desio se u šumu u blizini Save, u potesu Turijan koja je poznata po najskupljim gljivama na svetu - tartufima, pokazali su prvi rezultati policijske istrage.

"Lovci" na tartufe

"Četvorica muškaraca najverovatnije su se sukobila tokom potrage za tartufima, jer su i ranije tu bili viđeni na terenu. Tog jutra kada su se sreli u šumi, prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda je jedan od (ubijene) braće potegao sekiru na njih, da bi zatim D. E. pucao u obojicu braće, a nakon toga pozvao Hitnu pomoć", kaže izvor Večernjih novosti iz policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.


Tagovi

Ubistvo Tartufi MUP Jarak


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D