Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruženja
  • 24.03.2023. 09:00

Ujedinila se udruženja poljoprivrednika iz cele Srbije - pozivaju ostale

Prevazilazeći sve naše razlike, sukobe, razmirice, mi dole potpisani obavezujemo se da u dobroj veri i slozi nastupamo zajednički zarad opšteg dobra svih poljoprivrednika Republike Srbije, napisali su u saopštenju.

Foto: Nedeljko Savić
  • 14.247
  • 1.030
  • 0

Na sastanku u Bogatiću čiji je domaćin bilo Udruženje "Naše mleko", odazvalo se nekoliko istih koja su potpisala Platformu o saradnji. 

"Prevazilazeći sve naše razlike, sukobe, razmirice, mi dole potpisani obavezujemo se da u dobroj veri i slozi nastupamo zajednički zarad opšteg dobra svih poljoprivrednika Republike Srbije", napisali su u saopštenju.

A potpisani su Milan Pajić ispred "Proizvođača mleka Naše mleko", Marko Gabrić ispred "Poljoprivrednih proizvođača Subotice", Nedeljko Savić ispred Udruženja "Stig", Zlatko Kokanović ispred "Za spas i opstanak stočara Zapadne Srbije" i Mileta Slankamenac ispred "Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije", dok je usmenu saglasnost dao Dejan Trajković ispred "Centralne asocijacije proizvođača mleka Srbije".

Na sastanku 22. marta donete su odluke o zajedničkom nastupu prema nadležnim institucijama Republike Srbije. Izneti su zahtevi svakog Udruženja pojedinačno, kao i odluka o načinu formiranja tima za pregovore sa nadležnim državnim institucijama.

"Pozivamo sva Udruženja, Pokrete, Asocijacije poljoprivrednika koja dele naša načela da nam se pridruže", istakli su.


Tagovi

Udruženja poljoprivrednika Nedeljko Savić Dejan Trajković Milan Pajić Marko Gabrić Zlatko Kokanović Mileta Slankamenac


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]