Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novi vlasnik iz Belgije
  • 01.10.2016. 10:15

Vogel&Noot dobio još jednog vlasnika

Deo kompanije Vogel&Noot, to jest proizvodnju seljalica za žitarice, kultivatore i prskalice preuzima belgijska kompanija Beyne

  • 1.210
  • 59
  • 0

Prošle sedmice kompanija Amazone je objavila da preuzima proizvodnju plugova austrijskog Vogel&Noot o čemu ste imali priliku da pročitate na portalu Agroklub.

Sada je potvrđeno da ostatak kompanije Vogel&Noot, to jest deo koji se bavi proizvodnjom sejalica za žitarice, kultivatora i prskalica preuzima belgijska kompanija Beyne čija je osnovna delatnost proivodnja tehnike za zaštitu bilja.

Amazone preuzeo proizvodnju plugova Vogel&Noot

Jačanje pozicije na tržištu

Preuzimanje austrijske kompanije podrazumeva i prisvajanje zemljišta, zgrada i proizvodnju rezervnih delova Vogel&Noot u Vartbergu, a novi vlasnik iz Belgije planira da nastavi snabdevanje rezervnim delovima za ovu grupu mašina što je pre moguće. Sporazum o preuzimanju uključuje i firmu Agrorom, uvoznika Vogel&Noot u Rumuniji, a iz kompanije Beyne su najavili da će prodajom nošenih, vučenih i samohodnih prskalica posredstvom ovog distributera u Rumuniji učvrstiti svoju pozciju na tržštu Istočne Evrope.

Izvor: beyne.be/en/news
Autor: MAS


Tagovi

Vogel&Noot Novi vlasnik Beyne Agrorom Sejalice Prskalice Rezervni delovi Amazone


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.