• Zakup zemljišta
  • 14.04.2021. 14:00

Zakup skoro 1.400 ha državnog poljoprivrednog zemljišta u Novom Bečeju

Period zakupa je 15 godina, a zemljište koje je predmet javnog nadmetanja nalazi se u katastarskim opštinama Bočar, Kumane, Novi Bečej i Novo Miloševo.

Foto: Bigstock/dvoevnore
  • 132
  • 7
  • 0

Uprava za poljoprivredno zemljište, Ministarstva poljoprivrede, raspisala je javni oglas za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u drugom krugu u opštini Novi Bečej.

Ukupna površina koja se nudi u zakup iznosi 1.390,7 hektara. Period zakupa je 15 godina, a zemljište koje je predmet javnog nadmetanja nalazi se u katastarskim opštinama Bočar, Kumane, Novi Bečej i Novo Miloševo.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu se na brz i jednostavan način prijaviti na javno nadmetanje elektronskim putem, koristeći veb aplikaciju Digitalno javno nadmetanje. Aplikaciji mogu pristupiti preko računara ili mobilnog uređaja, a jedini uslov koji moraju da ispune za učešće u nadmetanjima u drugom krugu je registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu tri godine.

Rok za prijavu je 21. april 2021. do 14 časova. Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang liste zakazano je za 29. u mesecu u 12:00.

Na Geoportalu Uprave u svakom trenutku moguće je pronaći podatke o parcelama koje su predmet javnog oglasa, njihov tačan položaj i geografski prikaz na satelitskim podlogama.


Tagovi

Zakup zemljišta Uprava Državno poljoprivredno zemljište Oglas Novi Bečej


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrce

Za sejanje postah
Pravi tata mata
Kupus je posejan
Posejana i salata

Ususkalo se seme
Zemljica mu prija
U plasteniku toplo
Cekamo da klija

Sargarepa u kesici
Ceka lepse dane
Dom ce da pronadje
Kada kisa stane :)