Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Duvan
  • 18.04.2024. 12:00

Zaplenjeno skoro 500 kilograma rezanog duvana

Na naplatnoj rampi u Šimanovcima u autu pronađeno 202 kilograma duvana, a u kući u Bujanovcu još 277.

Foto: MUP
  • 157
  • 59
  • 0

V.Ć. (43) sa područja Kruševca uhapšen je nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla 202 kilograma rezanog duvana.

"Policija je u 'folksvagenu' kojim je upravljao osumnjičeni, kod naplatne rampe Šimanovci, pronašla 20 džakova sa rezanim duvanom, bez potrebne dokumentacije", stoji u saopštenju MUP- a.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, V. Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će, uz krivičnu prijavu, koja se podnosi u saradnji sa Poreskom policijom, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Zabeležen je još jedan slučaj, kada je u kući pedesetpetogodišnjeg muškarca iz Bujanovca policija pronašla oko 277 kilograma rezanog duvana, bez prateće dokumentacije. Protiv ovog osumnjičenog za krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, biće podneta krivična prijava.

Podsetimo, pre desetak dana uhapšen je i V. D. (46) iz Bogatića nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla 154 kilograma nelegalnog duvana. 


Tagovi

Hapšenje MUP Duvan u autu Duvan u kući Nelegalan duvan Krivično delo


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".