Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Spašavanje
  • 21.05.2024. 10:00
  • Kolubarski okrug, Struganik, Mionica

Žena pala u provaliju duboku 50 metara dok je tražila ovce

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca- spasilaca iz Valjeva žena je spašena.

Foto: MUP
  • 85
  • 32
  • 0

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova bezbedno su juče evakuisali povređenu ženu koja je pala niz liticu dubine oko 50 metara, u mestu Struganik, opština Mionica. Kako prenose Večernje novosti, reč je o ženi staroj oko 90 godina, koja se okliznula i pala u provaliju dok je tražila ovce koje su bile na paši. 

"Brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca iz Valjeva koji su odmah nakon dojave krenuli na lice mesta, prvo je izvršena pretraga vrlo nepristupačnog terena, zatim lociranje povređenog, a zatim i izvlačenje lica na bezbednu lokaciju. Lice je predato Hitnoj medicinskoj pomoći na dalje zbrinjavanje", navodi se na zvaničnoj Instagram stranici MUP-a.

Spasavanje je trajalo dva sata, zbog nepristupačnosti terena. Kako pišu Večernje novosti, komšinica koja je bila sa njom odmah je obavestila njenog sina u Struganiku, on je pozvao policiju i na lice mesta ubrzo su stigla četiri vatrogasca spasioca iz Valjeva i dva iz Mionice.

Staricu u stanju šoka, malaksalu, koja nije imala snage ni da govori, preuzela je ekipa hitne pomoći, pa je prebačena u Urgentni centar Zdravstvenog centra Valjevo i nije u životnoj opasnosti.


Tagovi

Spasavanje MUP Pala u provaliju Vatrogasci- spasioci Ispaša ovaca


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]