Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odvodnjavanje
  • 19.08.2022. 13:00
  • Srednjobanatski okrug, Vojvodina, Zrenjanin

Zrenjaninski paori žale se na visoke račune za odvodnjavanje

Jedan stariji čovek iz Aradca dobio je obaveštenje da duguje 22.000 dinara za odvodnjavanja od 2016. godine do danas.

Foto: Depositphotos/budabar
  • 421
  • 182
  • 0

JVP "Vode Vojvodine" organizovali su u prostorijama svoje Radne jedinice u Zrenjaninu, razgovore sa obveznicima naknade za odvodnjavanje za fizička lica. Građani i meštani okolnih sela iskoristili su ovu priliku da se u direktnom kontaktu sa zaposlenima u JVP-a požale na previsoke račune za odvodnjavanje, ali i druge probleme u vezi sa ovom naknadom, piše zrenjaninski.com.

Jedan stariji čovek iz Aradca, kog su reporteri Zrenjaninskog portala zatekli ispred prostorija, dok je čekao na prijem, kazao nam je da je dobio obaveštenje da duguje 22.000 dinara za odvodnjavanja od 2016. godine do danas. Poneo je sve uplatnice, kako bi dokazao da je u pitanju greška.

Jedna starija sugrađanka, koja je takođe čekala u redu, kaže da je došla da bi tražila reprogram.

Službenici "Voda Vojvodine" su kazali da danas rešavaju pojedinačne zahteve stranaka. Građani će, ipak, morati i pismeno da se obrate pravnoj službi ovog preduzeća. Obveznici mogu dobiti odgovore na pitanja u vezi sa rešenjima, žalbama, prigovorima, opomenama, reprogramima, spornim dugovanjima, upisu u katastar i slično.

Ne odustaju od svojih zahteva: Subotički ratari u ponedeljak u Pokrajinskoj vladi

Pitanje nadoknade za odvodnjavanje je jedna od tema o kojoj će subotički ratari koji su do nedavno protestovali da razgovaraju sa nadležnima u Pokrajinskoj Vladi.


Tagovi

Nadoknada za odvodnjavanje Zrenjanin Vode Vojvodine Dug Reprogram


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...