Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Foto takmičenje
  • 13.08.2019. 18:00

Moj traktor i ja, prijatelja dva. Fotkaj i pošalji!

Uslikaj se sa svojim traktorom, motokultivatorom, kombajnom - ljubimcem koji ti pomaže u svakodnevnom radu. Možeš ga uglancati pre fotkanja ili ostaviti prirodan izgled nakon izlaska iz njive, nama je svejedno. Važno je jedino da ti dobro služi ;)

Foto: DF/Photocreo
  • 810
  • 42
  • 0

Ako traktor zauzima posebno mesto u tvom srcu, a bolja polovina je ljubomorna na njega, onda je ovo prava igra za tebe!

Dočaraj nam fotografijom kako i koliko ti pomaže tvoj traktor, motokultivator ili kombajn.... Pokaži svima zašto zauzima posebno mesto u tvom životu, a najbolje od najboljih fotki ćemo nagraditi Agroklub majicama s znakom traktora ;)

Kako učestvovati?

Odaberi sunčan ili kišni dan, sedi ili stani pored svog ljubimca, dok radite ili odmarate i ufokajte se! Fotografije objavi na KLUB-u i ne zaboravi staviti heštag #mojtraktorija u tekst posta.

Igra traje od 14. do 21. avgusta 2019. i u tom periodu treba da napraviš objavu (ili više njih). Budi na KLUBu, prati šta se događa i čekaj izvlačenje koje će biti u četvrtak 22. avgusta 2019. Smeš i lajkovati druge fotografije, kako bi lakše odabrali najzanimljivije.

Svi koji su ispunili uslove igre ulaze u bubanj za izvlačenje imena. Pet najboljih korisnika po našem i Vašem izboru osvojiće Agroklub majicu.

Da ne bi bilo nedoumica, ponavljamo uslove učestvovanja:

  • fotografija tebe i tvog metalnog ljubimca objavljena na KLUBu od 14.08. do 21.08.
  • heštag #mojtraktorija na postu objave
  • puno ime i prezime te adresa stanovanja na tvom profilu AK

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkovanje, komentarisanje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći. Jako bitno - proveri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu. Ako nemaš, upiši odmah jer naknadne upise ne priznajemo.

Moj trakttor i ja
#mojtraktorija hquality@depositphoto

Srećnooo svima! ;)


Tagovi

Traktor Agroklub Igra


Autorka

Mirta Vekic

Više [+]

Klikće, surfuje i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog postojanja kao takvog. U večnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljka mačaka.