Camix 560 SE

Kontaktiraj

Syngenta Agro d.o.o

Kontakt - Syngenta Agro d.o.o

Syngenta Agro d.o.o.
Airport City Belgrade
Omladinskih brigada 88b, IV sprat
11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 3129982
web: www.syngenta.rs
web: www.syngenta.com
web: www.goodgrowthplan.com
twitter: twitter.com/Syngenta

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

HERBICID

  • Pakovanje: 12 x 1 l
  • Aktivna materija: 500 g/l S-metolahlor + 60 g/l Mezotrion
  • Način delovanja:  Suspo-emulzija (SE)

Za najranije suzbijanje korova Syngenta preporučuje novi herbicid Camix 560 SE koji ima izuzetno delovanje kako na širokolisne tako i na uskolisne jednogodišnje korove. Osim izuzetne efikasnosti Camix 560 SE obezbeđuje dodatnu sigurnost i fleksibilnost, jer se može primenjivati do 3 lista razvoja kukuruza, obzirom da su obe aktivne materije ovog preparata izuzetno selektivne za kukuruz. Dvostruka snaga Camix 560 SE se ogleda u izuzetno dugom produženom delovanju preko zemljišta na korove koji niču i koji su u nicanju, kao i brzim i snažnim delovanjem preko lista na već iznikle korove čime obezbeđuje ČISTU NJIVU OD SAMOG STARTA ZA SIGURAN PROFIT!

Primena
Camix 560 SE je selektivni zemljišni i folijarni herbicid koji se primenjuje za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih i travnih korova u usevu kukuruza.
Može se primeniti nakon setve, a pre nicanja kukuruza u količini 2-2,8 l/ha ili nakon nicanja kukuruza, do faze kada biljke imaju 2-3 lista u količini 2 -2,5 l/ha. Najbolje delovanje na korove je tokom njihovog nicanja ili kada su travni korovi do 2 lista a širokolisni do 4 lista.
Neki od jednogodišnjih širokolisnih korova koje odlično suzbija:
Teofrastova lipica, Divlja rotkva, Štir, Kostriš, Vidovčica, Tarčužak, Dimnjača, Pepeljuga, Obična konica, Mišjakinja, Kamilica, Veliki lisac, uzlati dvornik, Dvornik obični, Pomoćnica, Čestoslavica. Neki od jednogodišnjih širokolisnih korova koje dobro suzbija: Ptičiji dvornik, Poponac njivski, Tušt, Čičak. Neki od jednogodišnjih uskolisnih korova koje dobro suzbija: Muhar veliki – korovsko proso, Sirak iz semena, Muharike - Setarie, Svračica, Proso, Rana livadarka.

Preporuke

  • Camix 560 SE se može koristiti u merkantilnom i silažnom kukuruzu.
  • Potrebno je proveriti osetljivost kukuruza šećerca i kokičara pre primene.
  • Prilikom primene paziti da ne dođe do preklapanja zahvata prskalice, i usled toga deponovanja veće količine mezotriona od preporučene.

Info

Kategorija: Herbicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 04.07.2018.
Pregleda: 76
Šifra oglasa: 39595

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas