Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fendt Vario serija 700

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Traktori.

Cena: na upit

Opis

Potpunost u svom najboljem obliku!

Sa novom serijom 700 VarioFendt Vam predstavlja veliki kompaktan traktor koji se u njegovim poboljšanjima jedva može prestići. Sa svojih 145 do 240 KS maksimalne snage i u kombinaciji sa idealnim dimenzijama, omogućuje široki spektar upotrebe: od teških poljskih radova, lakših radova sa usevima, do prevoza, kao i radova sa prednjim utovarivačem.

Vrhunac nove serije 700 Vario je nova VisioPlus kabina kojom je Fendt na potpuno nov način definisao pojmove preglednosti i udobnosti.

Fendt 714 Vario

144KS

106KW

Fendt 716 Vario

163 KS

120KW

Fendt718 Vario

181 KS

133KW

Fendt 720 Vario

201 KS

148KW

Fendt 722 Vario

222 KS

163KW

Fendt 724 Vario

237 KS

174KW

*Nominalna snaga po EG 97/68

Fendt 700 Vario je novi predstavnik koncepta FendtEfficientTechnology (FET) - tehnologije efikasnosti:

Više udobnosti

• Jedinstvena VisioPlus kabina,
• Sve funkcije na jednoj komandnoj tabli,
• Dnevno do 1.920 pokreta ruku manje,
• Sa VarioGuide obrađeno i do 1.250 hektara više,
• Za najveću udobnost, sedište sa vazdušastim jastukom i ogibljenje kabine.

Veća efikasnost

• 240 KS maksimalna snaga po ECE R 24,
• 50 km/h sa svega 1.700 obrt/min,

Veća ekonomičnost

• Pomoću SCR-a ušteda goriva i do 20.000 l,
• Traktor ManagementSystem TMS,
• Automatska kontrola graničnih opterećenja,
• Specifično niska masa 33 kg/KS.

Više svestranosti

• 22 priključna mesta za velik izbor mogućnosti,
• Fabrički ugrađen prednji utovarivač i njegova idealna upotreba zbog novog prednjeg stakla.

Više bezbednosti

Šest tačaka za udobnost i bezbednost u vožnji,
• Veća preglednost zahvaljujući velikim staklenim površinama VisioPlus kabine,
• Bezbedna vožnja na polju i na putu.

Više za životnu sredinu

• 95 odsto smanjenje NOX,
• 95 odsto smanjenje mase,
• smanjenje CO2 zbog smanjenja potrošnje goriva,
Manje habanja pogonskih delova.


Više o FendtEfficientTechnology

Očuvane vrednosti = bezbedna budućnost i jednak kvalitet

Svaki kupac Fendta dobro zna da na kraju životnog doba traktora dolazi vreme za njegovu zamenu, što za njih ne pričinjava veliki problem, jer je prodajna vrednost polovnog Fendt traktora još uvek na zavidnom nivou. S obzirom da Fendt u svojoj kategoriji postavlja tehnološke standarde, ujedno vodi računa i da potražnja za polovnim delovima bude omogućena i u budućnosti. Pored toga, i visok kvalitet sastavnih delova predstavlja dobru osnovu za pouzdanost i dug životni vek. I upravo iz tog razloga Fendt omogućuje visoku prodajnu vrednost polovnih traktora.

Nova VisioPlus kabina - Vreme je da uđete!

Tek kada vozač sedne na sedište može osetiti šta se podrazumeva pod pojmom ''unutrašnjost'' kabine koja svojom savršenošću deluje vrlo ubedljivo. Kao što je to uobičajeno kod Fendta, upravljački uređaji su pametno osmišljeni i postavljeni, a samo upravljanje Variom je udobno. Ovo radno mesto predstavlja mesto udobnosti - vreme je da uđete, čak i sa suvozačem.

»Videti više, osetiti više« - nova Fendt VisioPlus kabina je pravo čudo ambijenta i vidljivosti. Prednje staklo, koje se savija u krov,pruža pogled na celokupan radni prostor prednjeg utovarivača. Sa puno prostora na raspolaganju i više od 5 m2 staklenih površina, kabina Fendt VisioPlus je naročito prostorna i deluje ubedljivo pružanjem osećaja slobode, sveobuhvatnom lakoćom upravljanja, kao i kvalitetom ugrađenih materijala.
Komforan pneumatski sistem ogibljenja kabine

Pneumatski trotočkovni sistem ogibljenja kabine svešće vibracije na minimum i time osigurati udobniju vožnju. Kabina je u tri tačke pričvršćena na integrisan sistem za regulaciju nivoa. Sa prednje strane kabina je učvršćena na središnju polugu sa vazdušastim amortizerima, a sa zadnje strane sa dva vazdušasta amortizera (opciono).

Dnevno 1.920 pokreta ruku manje

Kod okretanja na krajevima parcele često se mora uraditi pokret ruke na drugu ručicu, čak i do 12 puta. Sa serijom 700 Vario to naporno pomeranje ruku više nije potrebno, jer desni naslon za ruku predstavlja centralnu upravljačku konzolu. Ruka se udobno namesti na individualno podesiv naslon, a traktorom i priključkom upravlja se pomoću višenamenskog VarioSticka i Varioterminalom. Upravljačkim mestom za podizne poluge, nameštenim pored Joystick-a, upravlja se prekidačima za brzo podizanje, podešavanje dubine, kao i uključenje/isključenje prednjeg i zadnjeg priključnog vratila. Zahvaljujući opciji upravljanja kod okretanja na uvratinama, mogućnost pogrešnih uključenja su praktično nemoguća. Za vreme desetočasovnog radnog dana sa približno 160 okretanja na uvratinama, uštedi se i do 1.920 pokreta ruku, tako da ceo dan ostajete efikasni, a uveče i dalje orni i opušteni.

Sve funkcije na jednoj komandnoj konzoli

Fendt Variotronic udružuje upravljanje elektronikom i, po prvi put, sve funkcije na jednoj komandnoj konzoli. Tako su upravljanje traktora i priključaka, funkcije kamera, kao i dokumentovanje i vođenje traktora po parceli, integrisani u Varioterminal 10.4'', a za upravljanje svima njima postoji isto rešenje. Na taj način uštedeće se za dodatne konzole. Za osnovne zahteve privrede, Fendt nudi Varioterminal 7". Obe komandne konzole imaju intuitivne menije i praktičnu tehnologiju na dodir ruke.

Sa VarioGuide obrađeno 1.250 hektara više

Sistem vođenja po parceli VarioGuide je na odličan način integrisan u Variotronic i njime se upravlja preko Varioterminala. Sa VarioGuide-om moguće je smanjenje pokrivanja u proseku za 6 % i istovremena ušteda u gorivu, semenju i đubrivu za 6 %. Pomoću preglednih prikaza šema parcela na Varioterminalu, kontrola nad traktorom i priključcima je za vozača lakša (čak i kod slabije vidljivosti ili noću daje odgovarajuće rezultate). A novina je sa VarioGuide-a povezano upravljanje točkovima pokrivanjem VarioActive, koji znatno poveća kontrolu točkova.

Otvoreno ili zatvoreno?

Za preglednost, novo prednje staklo VisioPlus kabine predstavlja pravo poboljšanje. Sa svodastim nastavkom do krova, pogled na gore je još bolji. Čak i pogled kroz prednje staklo na dole uz stanjen poklopac motora, omogućuje idealan pregled kretanja točkova. Prednje staklo je kod novog 700 Vario moguće u dve izvedbe. Prva izvedba je već poznato staklo, koje se na isti način može otvoriti kod levih i desnih vrata. Međutim, ukoliko se želi pogled bez ikakvih smetnji, tada se preporučuje druga izvedba sa staklom koje dostiže do krova kabine, ali samo kod vrata sa leve strane. Za pogled kroz velike staklene površine ne postoje nikakve smetnje.

Ergonomija kao još nikad do sada

Za vreme razvoja kabine kod serije 700 Vario velika pažnje je bila usmerena na njen ergonomski oblik. Na naslonu za desnu ruku koji se pomera zajedno sa vozačevim sedištem i na novom Varioterminalu, na najbolji mogući način nameštene su sve funkcije. Volan je podesiv po visini i po nagibu. Sa njim se pomera i konzola, koja se uvek nalazi u idealnom položaju. Ručni klima uređaj je ugrađen serijski, a na zahtev na raspolaganju stoji i automatski klima uređaj.

Fendt - tačka na i za udobnost

Brojne praktične sitnice pričinjavaju zadovoljstvo. Osvetljenje stepenica, klimatizovan prostor hlađenjem, različita mesta za odlaganje i brojne druge sitnice uveliko pomažu u svakodnevnom radu. Ako ne volite nizak nivo buke u kabini, možete ga na jednostavan način promeniti i povećati zvuk pomoću MP3 radia i ozvučenjem. A ako na putu niste sami, takođe ima dovoljno prostora na suvozačevom sedištu koji je u celosti obložen i ima veliku površinu za sedenje.

I u mraku se sve vidi

Sa idealnom osnovom za osvetljenje kod 700 Vario nikada nećete biti u mraku. Jačina osvetljenja, kako sa kratkim, tako i sa dugim svetlima, na zavidnom je nivou. Radna svetla kod 700 Vario mogu se pojedinačno podesiti na 360 stepeni osvetljenja. Na zahtev, na raspolaganju su i Xenon i LED reflektori.

Širokougaona ogledala za bolju preglednost

Opciono, širokougaona ogledala svojim proširenim vidnim poljem obezbeđuju znatno više sigurnosti. Na taj način mnogo je bolji pregled nad dešavanjima sa bočnih strana traktora. Neobezbeđen deo, koji se inače nalazi u predelu ''mrtvog ugla'', mnogo bolje je pregledan i na taj način se neočekivane situacije mogu blagovremeno sprečiti.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 14.07.2016.
Datum izmene oglasa: 12.08.2021.
Pregleda: 1567
Šifra oglasa: 27771

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas