Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mašina meseca: Kombajn AXIAL-FLOW serija 250

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kombajni.

Cena: na upit

Opis

Predstavljamo seriju kombajna AXIAL-FLOW 250

Uz kombajne serije Axial-Flow 250 nedvosmisleno ste u toku svih najnovijih dostignuća, bez izuzetka. Case IH poseduje najveći izbor modela u celokupnoj industriji kombajna jer žele da na svakom terenu budu spremni za sve poslove i operacije. Od hedera do rasipača, Axial-Flow kombajni su napravljeni da budu pouzdani i da očuvaju kvalitet zrna (preko 134 različite vrste), tako da jednostavno požanjete sve što ste posejali.
To se zove izvršavanje sa optimalnim učinkom! 

Samonivelišući sistem za čišćenje

Axial-Flow kombajni su vodeći u industriji u oblasti čišćenja. Bez obzira na veličinu i klasu, Axial-Flow sekcija za čišćenje je veća, isporučuje čistiji uzorak sa minimalnim gubitkom u maksimalnom kapacitetu.
Serija 250 uključuje i podešavanje predsita iz kabine, što operateru omogućava da sve radi u hodu, a sakupljeno zrno je maksimalnogkvaliteta.

Napredni dizajn singl-rotora

AFX funkcija je iniciranje konstantnog nagiba koji uvlači zrno i vazduh u rotor. AFX rotor se može podesiti za različite konfiguracije, prilagođavajući se uslovima useva i vršidbe uz korišćenje ravnih letvi, nazubljenih letvi i helikoidnih udarača. Konkurentske konstrukcije rotora i podbubnja/kaveza smanjuju produktivnost i povećavaju oštećenja zrna zbog nepraktičnog dizajna elevatora i loše kontrole zrna.

  • Prenos žitne mase: transmisija kroz šišarkastu strukturu je patentirana funkcija serije Axial-Flow kombajna. Radi se o jednostavnom prenosu zrna od elevatora do rotora po određenom geometrijskom šablonu. Žitna masa se lagano ubrzava u spiralnoj putanji kretanja od 5 m/h do oko 60 m/h.
  • Ugao zahvata korpi za izvršaj: je jedna od najvažnijih karakteristika koja utiče na kapacitet kombajna. Ostali proizvođači, za razliku od Case-a, koriste duže rotore, dok je zahvat Case IH korpi pod uglom zbog što boljeg kapaciteta. Svi Case IH kombajni imaju rotor prečnika od 30 inča ( 76.2 cm). Serija Axial-Flow 150 ima zahvat pod uglom od 156 stepeni, a serija 250 ima ugao zahvata korpi 180 stepeni.
  • Novi podesivi udarači na kavezu/podbubnju. Dostupni kod svih modela serije 250, a kao dodatna oprema i funkcija podešavanja iz kabine. Trenični zupci/udarači se adaptiraju u skladu sa težinom i vrstom radnih uslova i samog useva. Na taj način znatno se povećava učinak i optimizuje očuvanje zrna. Kao deo standardne opreme, dobija se set metalnih čvorova koji se ručno podešava uz pomoć ručice sa navojem.

Redizajnirano kućište elevatora

Nove karakteristike za 2019. uključuju:

  • Opcionu kontrolu elevatora iz kabine, prednja ploča napred/nazad;
  • Redizajnirana spojnica za gornje pogonske osovine je krunasta špulna, što znatno poboljšava izdržljivost i pouzdanost;
  • Jednostavan dvodelni pod elevatora povećava izdržljivost i poboljšava prenos žitne mase.

Predstavljamo AFS HARVEST COMMAND™, komande za izvršavanje vrhunskog učinka

Značajni napredak u programiranju kombajna, dostupan samo na Axial-Flow kombajnima serije 250, prednjači u budućnosti žetelačke tehnologije. Programiranje sistema i AFS Harvest Command proaktivno prilagođavaju kombajn terenskim uslovima, koristeći ekskluzivnu tehnologiju koja je na patent listi čekanja. Postoje četiri operativna režima između kojih odabirate nivo automatizacije. Potom, program Harvest Command, sa svojih 16 senzora raspoređenih po celoj mašini, preuzima kontrolu nad sedam vitalnih funkcija kombajna. Ova tehnologija pomaže čak i neiskusnom operateru da postigne produktivnost stručnog rukovaoca.

Značajni napredak u programiranju kombajna, dostupan samo na Axial-Flow kombajnima serije 250

  • Četiri radna režima, možete da birate: performansa, kvalitet zrna, maksimalan učinak, fiksiran protok
  • Prosečan vozač postaje iskusan operater (precizno podešavanje izvršavanja i regulacija operativnih kontrola su olakšanje i za neiskusne operatere).
  • Poboljšava produktivnost optimalnim podešavanjima.

Nađite protok koji je idealan uz AFS HARVEST COMMAND

Bez obzira na doba dana, uslove rada ili nivo vlage, AFS Harvest Command uvek radi za Vas. Jednostavno je, samo izaberite način rada koji odgovara vašim ciljevima izvršavanja. Odatle, dalje preuzima AFS Harvest Command. Svaki radni režim daje prioritet različitim rezultatima žetve - od kvaliteta zrna, očuvanja zrna, do maksimalnog protoka - i kontinuirano optimizuje performanse mašine na osnovu granica koje postavlja operater.

Više detalja pogledajte u dokumentima ispod teksta.

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 28.06.2019.
Datum izmene oglasa: 13.08.2020.
Pregleda: 1173
Šifra oglasa: 43638

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas