Massey Ferguson serija MF 6700

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Glavne karakteristike serije MF 6700:

  • Moderni univerzalni traktori snage motora od 120 KS i 130 KS, međuosovinskim rastojanjem od 2,5 m i snagom dizanja od 5.200 kg, kabina, motor, menjač, zadnja osovina i hidraulika u skladu sa najnovijim tehničkim dostignućima
  • Najnovija AGCO Power tehnologija motora zapremine 4,4 litara, četvorocilindrični motor sa visko hladnjakom i nagrađivanom SCR tehnologijom (selektivna katalitička redukcija) sa "All-in-One" sistemom prečišćavanja izduvnih gasova
  • Klimatizovana kabina pruža visok komfor i veliku kontrolu, vodeća je u svojoj klasi i konstruiše i proizvodi se u Massey Ferguson pogonu u mestu Beauvais
  • Specijalno za seriju MF 6700 razvijen moderan, cenovno povoljan i efikasan 12/12 menjač sa promenom stepena prenosa pod opterećenjem sa mehaničkim menjačem promene smera ili PowerShuttle opcijom
  • Inovativan Open-Center hidraulični sistem sa tandem pumpom i kombinovanom opcijom protoka ulja
  • Jednostavno rukovanje zadnjim podiznim mehanizmom sa dokazanom elektronskom regulacijom podiznog uređaja (EHR)
  • Sa silom dizanja do 5.200 kg izuzetno pogodno za sve moderne radne uređaje
  • Elektrohidraulično opsluživano kardansko vratilo sa 540/1.000 o/min sa mnogobrojnim opcijama broja obrtaja spada u serijsku opremu.

Massey Ferguson serija MF 6700

Model

MF 6712

MF 6713

Međuosovinski razmak

2,50 m

Motor

AGCO Power 4,4 litra, četiri cilindra - stepen IV / Tier 4 standard emisije izduvnih gasova

Maks. KS @ 2.200 o/min*

120 KS

130 KS

Maks. obrtni momenat @ 1.500 o/min*

502Nm

540Nm

Menjač (40km/h)

12 x 12 mehanički

12 x 12 mehanički

PowerShuttle

Opcija

Opcija

Zadnji podizni mehanizam

5.200 kg

5.200 kg

*ISO TR14396

Moderni, snažni i ekološki motori

Serija MF 6700 sa četvorocilindričnim motorom AGCO Power zapremine 4,4 litara ima vrhunsku tehnologiju motora koja inovativnim "All in One" sistemom prečišćavanja izduvnih gasova od Massey Fergusona zadovoljava i stroge standarde emisije izduvnih gasova stepena IV/Tier 4 final.

Ovaj sofisticiran i kompaktan sistem, pored SCR tehnologije, obuhvata dizel oksidacioni katalizator (DOC) koji ne zahteva održavanje i ne pravi kompromise u pogledu snage ili preglednosti. Za još bolju efikasnost potrošnje goriva brine visko hladnjak koji se uključuje po potrebi.

Kabina sa najboljim komforom i kontrolom

Kabina serije MF 6700, koja je razvijena i proizvodi se u novom specijalnom pogonu u mestu Beauvais, je najveća u svojoj klasi, opremljena je prema najvišim standardima i pruža maksimalnu kontrolu.

Savremeni, ergonomski dizajn olakšava rad i pruža visok stepen kontrole i automatizacije. Elektrohidrauličnim aktiviranjem blokade diferencijala i pogona na svim točkovima, primera radi, sistemi se kod kočenja automatski i u skladu sa njihovom brzinom uključuju i isključuju.

Inovativna instrument tabla da analognim i digitalnim displejima omogućava jednostavno očitavanje svih bitnih informacija. Na instrument tabli se nalazi i jednostavan monitor performansi koji pokazuje broj radnih sati, potrošnju goriva i obrađene površine i memoriše broj obrtaja motora koji se po potrebi može prikazati.

Upravljački elementi su logično raspoređeni - desna konzola je za ručicu komande gasa i mehaničke dodatne upravljačke ventile. Elektronska regulacija podiznog uređaja (EHR) vrši se uz pomoć kliznog regulatora koji staje u ruke vozača i omogućava precizno i pouzdano regulisanje. Dalje pozadi se nalazi više utičnica za napajanje dodatnih uređaja

Moderan, lako pokretan menjač

Oba modela serije MF 6700 su opremljena najnovijim mehaničkim 12/12 sinhro menjačem i raspolažu sa šest sinhronizovana stepena prenosa u dve grupe i imaju maksimalnu brzinu od 40 km/h. Najnovije hidraulično aktiviranje spojnice omogućava laku promenu stepena prenosa.

Serijski ugrađen mehanički reverser sa hidrauličnim aktiviranjem obezbeđuje laku promenu smera vožnje i dodatno rasterećuje vozača. Sa opcionalnim PowerShuttle menjačem mogu se jednim prstom menjati brzine za kretanje napred i nazad i bez kvačila. Pored toga, za promenu prenosa postoji i dugme na ručici menjača.

Prenosnik ima sedam stepena prenosa u opsegu brzina od 4-12 km/h, važan za rad u polju, kao i maksimalnu brzinu od 40 km/h. Prenosnik je tako konstruisan da prilikom vožnje sa natovarenom prikolicom nije potrebna promena grupe. "Sporohodna" opcija sa redukcijom od 14:1 još više povećava raznovrsnost primene ovih traktora.

Inovativan hidraulični sistem sa brzim odzivom

Za glavne potrošače, kao što su zadnji podizni mehanizam i dodatni upravljački ventili, hidraulični sistem pumpa 58 l/min preko zupčaste pumpe visokog pritiska sa brzim odzivom, dok druga pumpa niskog pritiska sa 27 l/min snabdeva servisne hidraulične sisteme kao što su upravljački mehanizam, pogon na svim točkovima, blokada diferencijala i upravljanje kardanskim vratilom.

Ukoliko su potrebne veće količine ulja - npr. za povećanje snage utovarivača - serija MF 5700 se može konstruisati za kombinovani protok ulja od 100 l/min. Svi modeli su serijski opremljeni sa dva upravljačka ventila dvostrukog dejstva, a kao opcija je dostupan i treći upravljački ventil.

Robusna i savremena zadnja osovina

Modeli snage od 120 i 130 KS serije MF 6700 su konstruisani za težak rad i stoga imaju iste inovativne i robusne zadnje osovine kao i najnovija serija MF 5700 SL.

Robusni podizni uređaj u tri tačke serije MF 6700 poseduje snagu dizanja od 5.200 kg i tako sa lakoćom može da podiže sve savremene radne uređaje. Specijalni senzori ruke podiznog uređaja omogućavaju precizno i pouzdano regulisanje vučne sile i položaja preko dokazane Massey Ferguson elektronske regulacije podiznog uređaja (EHR).

Uz to, robusno liveno kućište sadrži nove reduktorske jedinice s unutrašnje strane koje povećavaju stabilnost osovine. Krajnji prenos se vrši preko planetarnih zupčanika koji treba da omoguće veći obrtni momenat. Tako se maksimalna snaga motora prenosi na tlo i obezbeđuje maksimalna trakcija i snaga.

Oba modela su opremljena kočnicama sa višestrukim diskovima u uljnom kućištu koje su za maksimalan učinak kočenja montirane na vratilima na unutrašnjoj strani osovine.

Savremeno nezavisno kardansko vratilo

U serijsku opremu spada kardansko vratilo sa kombinacijom obrtnog momenta 540/540E o/min. Kao opcija za oba modela serije MF 6700 na raspolaganju je i kombinacija obrtnog momenta 540/1.000 o/min i 540/540Eco/1.000 o/min. Upravljanje se vrši preko IPTO multi-disk kvačila koje se za ‘otpuštanje’ elektrohidraulično priključuje. Na taj način se čuva pogonski sistem.

Nenadmašeni broj 1 kod utovarivača

Modeli serije MF 6700 su savršeni traktori utovarivači, a nova hidraulična opcija za kombinovani protok ulja od 100 l/min obezbeđuje još veći učinak utovarivača. Oba modela su potpuno kompatibilni sa pet najvećih modela serije MF 941 i MF 941X kod Massey Ferguson prednjih utovarivača serija 900 i 900X, koji su na raspolaganju sa i bez paralelnog vođenja. Ovi utovarivači su pogodni za najrazličitije terete i dohvate, a upravljaju se preko dodatne komandne palice.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Austrija
Datum objave oglasa: 15.04.2016.
Datum izmene oglasa: 29.10.2019.
Pregleda: 2118
Šifra oglasa: 26301

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas