NitroN®

Kontaktiraj

Intertim Srb d.o.o.

Kontakt - Intertim Srb d.o.o.

Za više informacija o proizvodu, obratite se distributerima firme Intertim na jedan od niže navedenih kontakata!Za više informacija o proizvodu, obratite se distributerima firme Intertim na jedan od niže navedenih kontakata! Anova kooperacija d.o.o Sremska Kamenica 
kontakt tel: 0648966105
e-mail: stanojevicdejan.anovak@stcable.net
 

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Visoka efikasnost
Visoka biološka raspoloživost hranjivih elemenata omogućuje iskoristivost od 85% - 95% primenjenih nutrijenata. Folijarna primena omogućuje prilagođavanje upuststva inputa usevima i sezonskim uslovima povećavajući fleksibilnost nutritivnog programa.

Karakteristike
Specijalizovana formulacija rezultira niskim rizikom kristalizacije hranjivih elemenata na površini biljke i minimalni rizik isparavanja, osiguravajući efikasnu upotrebu primenjenih nutrijenata.

Kontrolisano otpuštanje
Specijalizovani polimeri različitih dužina razgrađuju i otpuštaju azot u razdoblju od 6 - 8 nedelja unutar biljke, osiguravajući produženo razdoblje đubrenja.

NitroN® sistem BIO kvašenja
NitroN® sadrži BIO-nutritivni sistem okvašivanja koji poboljšava ovlaživanje, širenje i "lepljenje" đubriva i omogućuje biljci da površinske komponente apsorbuje, metaboliše i da ih iskoristi za rast.

Izuzetna sigurnost useva
Niski sadržaj soli i izrazito niski sadržaj biureta omogućava izuzetnu sigurnost useva, čak i kod visokih temperatura. Isto tako omogućava primenu u toku celog ciklusa rasta useva.

Kompatibilnost
NitroN® je izuzetno kompatibilan i može se mešati sa fungicidima, herbicidima ili insekticidima, što omogućuje jednostavnu primenu.

Ne ispira se
Specijalizovani polimeri u NitroN® đubrivu oblažu listove biljke. NitroN® đubrivo ostaje na listovima u toku razdoblja od 6 - 8  - bez obzira na vreme! Ova ljepljiva svojstva takođe mogu "zalepiti” i druge partnerske proizvode na biljku (koji se u rezervoaru mešaju zajedno sa NitroN® đubrivom).

Dostupna pakovanja: 20l, 1000l

Info

Kategorija: Zaštitna sredstva i đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 01.05.2018.
Datum izmene oglasa: 27.03.2019.
Pregleda: 257
Šifra oglasa: 38610

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas