Pretraživanje tekstova
Marko Jarić u Americi će pokrenuti proizvodnju ajvara po tradicionalnoj recepturi otkupljenoj u Južnoj Srbiji.
Nakon uspešnog posla s nekretninama, bivši srpski košarkaš, Marko Jarić odlučio se za potpuno novu poslovnu priču. Njegova nova ulaganja biće usmerena u zdravu hranu.
Sa nekoliko prijatelja novi će posao pokrenuti proizvodnjom ajvara u Americi, a poslovni prostor većim je delom obezbeđen.
Jarić veruje da će ajvar na američkom tžištu izazvati pravi "boom". Brand je već zaštitio, a tradicionalni recept otkupio je od domaćica u Južnoj Srbiji i uveren je da će to biti najbolji ajvar na svetu.
Foto: freedigitalphotos.net
Tagovi
Marko Jarić Proizvodnja ajvara Tradicionalna receptura Zdrava hrana Južna Srbija Američko tržište
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Na 12 kilometara od Valjeva u selu Divci nalazi se ova oaza, mesto gde se ljudi međusobno povezuju, a ne preko vajfaj signala. I dok se deca igraju starim, zaboravljenim, društvenim igrama, roditelji uživaju u čistoj prirodi dok se širi mir... Više [+]
Na 12 kilometara od Valjeva u selu Divci nalazi se ova oaza, mesto gde se ljudi međusobno povezuju, a ne preko vajfaj signala. I dok se deca igraju starim, zaboravljenim, društvenim igrama, roditelji uživaju u čistoj prirodi dok se širi miris domaće hrane. Više o tome pročitajte u mom novom tekstu!