Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Superior Taste Award
  • 16.06.2017. 15:30

"Iskon ulje" - izbor svetskih šefova kuhinje

Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award".

Foto: Victoriagropu
  • 824
  • 39
  • 0

Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award", koje dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iTQi (International Taste and Quality Institute).

Žiri u sastavu 125 kuvara i eksperata za ocenjivanje ukusa iz 15 najpoznatijih evropskih kulinarskih udruženja "na slepo" je ocenjivao: ukus, teksturu, miris, izgled i opšti utisak prilikom konzumiranja.

Nagradu je u Briselu primio Srđan Popov, generalni direktor kompanije "Viktorijaoil", koja posluje u sastavu Viktorija grupe.

"Ovom nagradom je potvrđen kontinuitet u visokom kvalitetu i odličnim senzornim karakteristikama 'Iskon' ulja, zbog čega ga koriste čuveni restorani i ugostiteljski objekti kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, ali i domaćinstva", izjavio je Popov.

Foto: Victoriagropu


Tagovi

Srđan Popov Viktorijaoil Viktorija grupa Iskon ulje Nagrada


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]