Pretraživanje tekstova
Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award".
Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award", koje dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iTQi (International Taste and Quality Institute).
Žiri u sastavu 125 kuvara i eksperata za ocenjivanje ukusa iz 15 najpoznatijih evropskih kulinarskih udruženja "na slepo" je ocenjivao: ukus, teksturu, miris, izgled i opšti utisak prilikom konzumiranja.
Nagradu je u Briselu primio Srđan Popov, generalni direktor kompanije "Viktorijaoil", koja posluje u sastavu Viktorija grupe.
"Ovom nagradom je potvrđen kontinuitet u visokom kvalitetu i odličnim senzornim karakteristikama 'Iskon' ulja, zbog čega ga koriste čuveni restorani i ugostiteljski objekti kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, ali i domaćinstva", izjavio je Popov.
Foto: Victoriagropu
Tagovi
Srđan Popov Viktorijaoil Viktorija grupa Iskon ulje Nagrada
Autorka
Više [+]
Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Godina 2023., druga dekada juna. Kukuruz u fazi oko 10. listova. Na porodičnom gazdinstvu Dunđerski u toku je bilo tretiranje kukuruza - ali nesvakidašnje! Ne, ovde se nije primenjivao herbicid ni insekticid, nego regulator rasta na osnovu... Više [+]
Godina 2023., druga dekada juna. Kukuruz u fazi oko 10. listova. Na porodičnom gazdinstvu Dunđerski u toku je bilo tretiranje kukuruza - ali nesvakidašnje! Ne, ovde se nije primenjivao herbicid ni insekticid, nego regulator rasta na osnovu rezultata iz višegodišnjih ogleda. Meni vrlo draga slika, jer smo te godine, zahvaljujući ovom tretiranju, uspeli da sačuvamo kukuruz od poleganja nakon niza superćelijskih oluja i imali najbolji prinos u ataru! #RuralFoto #Proizvodnja