Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Titan Machinery
  • 20.10.2017. 10:15

Akcija na CASE IH crvene traktore!

Akcija traje do 20.12.2017. ili do isteka zaliha! Iskoristite 0% KAMATE na 3 godine, učešće 20%!

  • 7.959
  • 219
  • 0

Iz kompanije Titan Machinery d.o.o stiže impresivna ponuda različitih modela CASE IH crvenih traktora, koji su na akciji do 20.12.2017. godine ili do isteka zaliha!

Traktori CASE IH zahvaljujući specifikaciji i tehničkim karakterisitkama pogodni su za obavljanje svih poslova na njivi ili farmi od onih najtežih do najlakših.

Iz palete traktora CASE IH okosnicu prodajne palete na tržištu Srbije predstavljaju modeli: CASE IH Puma 155, CASE IH Puma 210 i CASE IH Maxxum 110!

CASE IH Puma 155: Jedini traktor sa automatikom u klasi

CASE IH Puma 155 samo 64.900 evra + PDV - ozbiljan traktor srednje kategorije. Jedini traktor sa automatikom u klasi. Traktor sam bira stepen prenosa u radu i transportu u zavisnosti od opterećenja. Jedini Full Power Shift u klasi u manuelnom modu menjanja brzina od prve do 18. brzine samo pritiskom na dugme. Šta ga još izdvaja: automatska blokada diferencijala, automatsko uključenje prednje vuče, najtiša kabina sa svim osnovnim operacijama se upravlja na jednoj palici, kontrola traktora na rukohvatu. Sa 180 nominalnih KS, 6,7 litara, 6 cilindara, Tier III, Full Power Shift, 18/6 brzina, Elektro reverzer, Automatika na polju, automatika u transportu, 7500 kg podizna moć, Multicontroller - sve na jednoj palici!

CASE IH Puma 210: pouzdan i dugotrajan traktor

CASE IH Puma 210 samo 82.000 evra + PDV - najbolji odnos cene i kvaliteta u klasi traktora od 200KS. Najmanja specifična potrošnja u klasi, ostvaruje se idealnom kombinacijom Common Rail motora Full Power Shift menjača i R42 pneumatika. Najtiša kabina u klasi, kompletno upravljanje traktora na rukohvatu (GARU) sa multifunkcionalnom palicom. Jedinstvena automatska kontrola prednje vuče, i automatska blokada diferencijala. Memorisanje operacije na kraju parcele, memorisanje konstantnog broja obrtaja motora. Puma 210 je pouzdan i dugotrajan traktor! Sa 210 nominalnih KS, 6,7 litara, 6 cilindara, Tier III, Full Power Shift, 18/6 brzina, Elektro reverzer, Automatika na polju, automatika u transportu, 10500 kg podizna moć, Multicontroller-sve na jednoj palici!

Akcija traje do 20.12.2017. ili do isteka zaliha. Iskoristite 0% KAMATE na 3 godine, učešće 20%!

CASE IH Maxxum 110 samo 44.900 evra + PDV - savršen traktor za sve veličine poseda. Neprevaziđena univerzalnost obezbeđuje da sa ovim traktorom možete da radite sve poslove na njivi ili farmi počevši od onih najtežih: oranja, tanjiranja, do lakših poput sejanja, prskanja i špartanja.

CASE IH Maxxum 110

Zbog svoje dobre upravljivosti i dimenzija odličan je za manipulaciju u ekonomskom dvorištu i na farmi. Dobra preglednost ovom traktoru obezbeđuje savršen rad sa prednjim utovarivačem. Moćni kardan i moćna hidraulika obezbeđuje siguran i pouzdan rad sa bilo kojom priključnom mašinom.

Vrhunski četvorocilindrični motor, 112KS, 4,5L, odličan izbor brzina, prava brzina za svaki posao, HI-LO 24/24, Sinhromehanički menjač, Prostrana udobna kabina sa savršeno postavljenim komandama, Vazdušno sedište, klima i kabina na 4 stuba obezbeđuju savršenu udobnost!

Zgrabite popust na vreme i obezbedite beskamatno kreditiranje

Titan Machinery je generalni uvoznik i distributer, serviser i originalnih rezervnih delova za CASE IH - Kverneland. Vrhunska poljoprivredna mehanizacija. Odlikuje ih stručno i savremeno servisiranje, 24/7 dostupni originalni rezervni delovi.

Ne propustite ovu akciju poručuju iz kompanije Titan Machinery i dodaju da obezbeđuju za svoje partnere i 3 godine beskamatnog kreditiranja na ceo asortiman Kverneland priključnih mašina!

Za dodatne informacije obratite se na dole navedene kontakte!


Tagovi

CASE IH Traktori Akcija Titan Machinery Puma 210 Maxxum 110 Puma 155 Kverneland Kreditiranje


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.