Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 27.04.2017. 10:15

Akcija na Lemken kultivator i tanjiraču!

Lemken daje popust i do 500 evra po metru zahvata na kultivatore Kristal i Karat, kao i na kompaktnu tanjiraču Rubin 9! Akcija traje do 01.07!

Foto: lemken.com
  • 2.225
  • 257
  • 0

Predstojeći 84. Međunarodni poljoprivredni sajam jedan je od povoda akcijske ponude koju je spremila kompanija Lemken. Reč je o strnišnoj obradi zemljišta pa se tako po povoljnim cenama, s popustom i do 500 evra po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristal i Karat, kao i kompaktna tanjirača Rubin 9. Akcija traje do 01.07!

Rubin - diskovi većeg prečnika u odnosu na ranije modele

Rubin 9 kompaktna tanjirača garantuje intenzivno i ujednačeno mešanje organske materije i tla na dubini od oko 12 cm. Velika težina tanjirače garantuje penetraciju, čak i pod teškim uslovima te stoga smanjuje gubitak vlage zbog isparavanja. Upravo to je razlog zašto je Rubin 9 tanjirača pogodna za plitka tla, čak i prilikom velikih brzina rada. Ugrađeni diskovi većeg prečnika u odnosu na one ugrađivane na ranijim modelima, simetrično raspoređeni u dva reda omogućuju obradu zemljišta na dubini do 25 centimetra.

Lemken Rubin tanjirača u polju

Tanjirača može da radi u svim tipovima zemljišta koja su ranije bila "rezervisana" isključivo za obradu kultiviranjem. To je moguće zahvaljujući specijalno raspoređenim konkavnim diskovima velikog prečnika. Konkavni diskovi prečnika 620 mm preklapaju se između redova kako bi se osiguralo pomeranje svog tla, čak i na plitkim radnim dubinama.

Karat - inovativni sistem za brzo menjanje delova

Pod višenamensko oruđe za obradu zemljišta svakako se može svrstati razrivačko oruđe Karat 12 namenjeno kako za ljuštenje strništa tako i za obradu na dubini do 30 centimetara. Radni organi razrivača, postavljeni su u četiri reda a ono što je bitno jeste da je rastojanje u liniji jednog do drugog radnog tela 23 centimetara što omogućava intenzivno mešanje zemljišta pogotovo mešovite strukture. S inovativnim sistemom za brzo menjanje, delovi se mogu menjati brzo i jednostavno, bez alata, tako da se kultivator može jednostavno prilagoditi različitim zahtevima za kultivacijom.

Kristal kultivator - bolji nivo mešanja zemljišta

Kristal kultivator kombinuje proverene prednosti kultivatora sa dvostrukim snopom uz dodatne prednosti kultivatora sa tri ili više zubaca redova. Inovativni oblik novih, 47 cm širokih Trimix delova sa zakrivljenim pločama na krilima daju neviđeni nivo mešanja u poređenju sa ranijim modelima.

Lemken Kristall 9

Niska snaga dizanja omogućava povezivanje tri tačke povezivanja podizanja, na traktoru, sa radnim širinama do šest metara. Ako se menja radna dubina Kristal kompaktnog kultivatora, konkavni diskovi prilagođavaju se novoj radnoj dubini bez daljeg podešavanja. Za laka zemljišta, Kristal kompaktni kultivator može biti opremljen sa DuoMix delovima, koje su za razliku od Trimix opremljeni sa ravnim krilima.

Akcija traje do 01.07!

Uz popust od 500 evra po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu da uštede, u zavisnosti od modela i do 3.500 evra. Popust traje do 01.07! Ne smete propustiti ovu akciju, poručuju iz Lemkena.

Za više informacija o akcijskim cenama mehanizacije kontaktirajte Lemken predstavnika na jedan od dole navedenih kontakata ili posetite Lemken štand na predstojećem Poljoprivrednom sajmu koji se održava od 13.05. - 19.05.2017. godine.

Foto: lemken.com


Tagovi

Lemken Rubin 9 Karat 12 Tanjirača Kultivator Kristal Konkavni diskovi Poljoprivredni sajam Obrada zemljišta


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com